2777
2789

سلااام ب همگی

من از سال ۹۶ تو نینی سایت عضو شدم و تاحالا ۳ بار الکی تعلیق شدم😒😒

اونم به خاطر ی سری نخاله

هربارشم واقعا بی انصافی بوده...

ی بار فکر کردن پسرم

ی بار برا سرگرمی گفتم فا.ل بگیریم

ی بارم دیگشم اصلا یادم نی😐

حالا شماااهم بگید ولی خب مواظب باشید توهینی ب کسی نشه و حرفی نزنید که باز تعلیق شید

.

.

کاربریامم پرپری

گوگولی

گوگولی سابق

البته یکم پسوند و پیشوندم داشتناا ک دقیقش یادم نی

اخرین کاربریم گوگولی سابق بود ک از سال ۹۷ مونده بود برام☹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم تعلیق میشم🤣✋

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

من یه کاربری داشتم که به خاطر بحث با یه عده خشکه مذهب زبون نفهم تعلیق شد کلا.

این کاربریم هم یه دفعه به خاطر اینکه یکی پرسیده بود اوپرا چرا تعلیق شده و من ماجراشو تعریف کردم دو هفته بسته بود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دوبار

بار اول دقیق یادم نیست سر کدوم حرف تعلیق شدم 

باردوم خودم خواستم

اینم بار سوممه اصلا دلم نمیخاد از دستش بدم🥲🥲

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

۱۹ بار جاست سیاسی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

سال نو و هشت عصو شدم ایزاا بود کاربریم تا الان ده باار غضو شدم وترکیدم همش تبلیغ کانال چون واقعا متنای کانالم خوبه و حال خوب کنن. 

برای همین بازم تبلیغ میذارم. 

ولی خب یازم میترکوننش 

جذب مراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم از همه کسانی که کمک کردند زندگیمو کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی