2777
2789

بگو

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تو زندگیم مشکل داشتم بی‌پولی و بدبختی اخلاق بد شوهرم  حتی خانواده ام طردم کرده بودن یه روز مشغول انجام یه گناه بودم یهو بچه ام نوزاد بود گریه گرد از خودم خجالت کشیدم به خودم قول دادم ترک کنم ترکش کردم دقیقا ۲۷ خرداد بود و متوسل شدم به امام حسین

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

خیلی تو زندگیم مشکل داشتم بی‌پولی و بدبختی اخلاق بد شوهرم  حتی خانواده ام طردم کرده بودن یه روز ...

خود..... ؟؟ 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

اون گناه را که ترک کردم یه چند ماه بعدش اخلاق مادرم از این رو به اون شد بامن انگار من شدم بین بچه هاش عزیز دردونه اش ۷ تا بچه داره ولی بازم مشکلات بود یه بار زندگی پس از زندگی میداد خانم نزول گرفته بود امام حسین نجاتش داده بود بازم بهش متوسل شدم ازش خاستم به خدا یک یک مشکلاتم حل شد الان ۸۰ درصد مشکلاتم حل شد فقط با توبه و متوسل شدن حل شد مشکلاتم هم بی‌پولی هم بداخلاقی شوهرم هم اخلاق مادرم

چجوری متوسل شدین؟ ختم خاصی؟🥲

نه فقط سلام میدم به آقا خیلی مهربونه از صمیم قلب باور داشته باش که خیلی مهربونه خیلی رئوفه به خدا نجات همه عالم با امام حسین اینو باور کن با تمام وجودت

خب چرا همون اول نمیگی😕

ببهش تایپ نکرده بودم الان یه لحظه حرم امام حسین را تو تی وی دیدم یادم افتاد

مرسی گلم چقد دلت پاکه لطفا برا منم دعا کن همچی خوب شع باز💔🥺

ممنون  چشم اگه لایق باشم  گفتم اگه از کرم آقا نگم امروز جفا کردم درحقش که این همه خوبی کرده در حقم راستی نماز شب هم خیلی خوبه هر وقت تونستی بخون حتی فقط نماز وتر را بخون قنوتش را هم کوتاه بگو خیلی حاجت میده خیلی 

آره 

عزیز دلم گناهه چون هزارمدل اسیب به خود طرف زده میشه

شماهم غسل بریز قران بخون به مرور دور میشی

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤