یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون عزیزم جواب دادی .شما وکیل هستین ؟کی وکالت قبول شدین ؟پایه تون ضعیف بود یا قوی ؟
من ۱۴۰۰قبول شدم بله پایه ام متوسط بود دوران لیسانس درسم خوب بود ولی دوسال ازدرس فاصله گرفتم مجدد شروع کردم خوندن یک سال روزی حداقل سیزده ساعت خوندم قبول شدم
من ۱۴۰۰قبول شدم بله پایه ام متوسط بود دوران لیسانس درسم خوب بود ولی دوسال ازدرس فاصله گرفتم مج ...
موفق باشی عزیزم .من پایه ام ضعیفه ۷ سالی میشه از درس فاصله گرفتم .میخوام برای وکالت بخونم نمیدونم از کجا شروع کنم و چه منبعی بخونم ؟ میشه راهنماییم کنی.شما سال اول خوندی قبول شدی سهمیه داشتی ؟
منم کارشناسی پیام نور بودم ولی خیلی خیلی ضعیفم .امسال بانک ملی استخدامی داشت رشته حقوق خواست ولی ثبت نام نکردم گفتم با شرایط من که بچه دارم هر روز برم سر کار نمیتونم .ولی وکالت قبول بشم راحت تره کارم دست خودمه