2777
2789

بچه ها ترو خدا کمک کنید دارم دیونه میشم عقل م واقعا به جای قد نمیده

بعد از 9سال اجازه دادم ماشین زیر پامو بزنه به اسمم

بهم گفت تو خیلی غرور داشتی چی شده حالا پاتو کردی تو یه کفش بزن به نامم

گمش کردم خیلی خیلی گشتم

دیوار آگهی زدم

به مرکز خرید آگهی زدم چون قشنگ یادم بود اونجا کلید برداشتم افتاد و فکر کردم دستمال مرطوب مه با دوربین نگاه کردیم با کمک نگهبان مرکز خرید یه نفر خانوم خم شد برداشت

نه چهره نه هیچی ازش نیست

چیکار کنم میترسم با کارت ماشین کاری کنه

سو استفاده کنه

بچه ها نمیشه باطل کرد یا اعلام مفقودی چیزی کرد

ترو خدا کمک کنید از شوهر تون بپرسید یا خودتون

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خانمه انداخته پست .  پیگیر شو .  اگرم مطمئن نیستی  کشوی آخر خونه رو دربیار معم ...

نه اصلا هیچ جا نبرده نگذاشته 100جا رفتم شماره تماس دادم

شوهرم نمیگه یهو بعد از 9سال زدم به نامت توهم گم کردی

خانوم ه ماسک داشت و قد متوسط و تپل خم شد برداشت گذاشت داخل کیف پول زنانه ش

نگهبان خیلی خیلی کمکم کرد

با هزار خواهش رئیس مرکز خرید گفت داره غش میکنه ببرید دوربین های پارکینگ و نگاه کنه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من سر در نمیارم ولی حتما میشه اعلام مفقودی زد...کارت ماشین رو بردن خود ماشین رو ک نبردن نترس دختر

میترسم من سر این چیزا خیلی خیلی میترسم

نقطه ضعف م همین هاست

مثلا میترسم ماشین به نام مون بیرون بمونه یه شب

کلا همیشه میترسم سر این چیزا

یه نذری کن برای آرامشتون و حل شدن مشکل 

و برو به همسرت بگو 

بابا هر انسانی پیش میاد دیگه 

چیزی رو گم کنه 

نگران نباش چند ماه دیگه اصلا  مشکل الانت یادت نمیاد

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
میترسم من سر این چیزا خیلی خیلی میترسم نقطه ضعف م همین هاست مثلا میترسم ماشین به نام مون بیرون بمو ...

عزیزم نترس این ترس ها باعث کلیییی مریضی میشه..کسی با کارت ماشین نمیتونه کاری کنه..شنبه برو اعلام مفقودی بزن

چرا دیگه باید بری پلیس +۱۰ مفقودی بزنی المثنی صادر میکنن برات 

واقعا

دارم از استرس نابود نابود میشم

یعنی هیچکس گم نکرده بهم بگه

آروم بگیرم

رمز عبور نی نی سایت و 4بار اشتباه زدم از بس دستم میلرزه

برم پلیس+10

اونو باطل میکنن

تمامی اسناد و مدارک ماشین به اسم خودمه 

ببرم چیا ببرم تا شنبه از استرس نابود میشم

میترسم گرو بزاره

یا سو استفاده کنه

کاش پس میداد همونجا آگهی زدم گفتم مسیر شه بده

نمیده چهار روزه چشم انتظار

تماس و پیام و پست و هرچی که بگید هستم

عزیزم نترس این ترس ها باعث کلیییی مریضی میشه..کسی با کارت ماشین نمیتونه کاری کنه..شنبه برو اعلام مفق ...

من میترسم از همین ترس ها هیچ وقت نگذاشتم ماشین به نامم بخوره

میترسم گرو بزاره

میترسم کاری کنه

بعد من چه غلطی بکنم

واقعا دارم از استرس نابود نابود میشم یعنی هیچکس گم نکرده بهم بگه آروم بگیرم رمز عبور نی نی سایت ...

خواهرم همه‌ی مدارک ماشینش تو کیفش بود کیفش رو زدن رفت پلیس +۱۰ همه رو المثنی  گرفت ولی حالا ی مراحل قانونی داره که اون رو دقیق نمیدونم ولی المثنی صادر میکنن برات خیالت راحت 

یه نذری کن برای آرامشتون و حل شدن مشکل  و برو به همسرت بگو  بابا هر انسانی پیش میاد دیگه ...

وای منه بی عقل شوهرم نمیگه یهو بعد از درخواست ت گم شده

تا شوهرم بیاد میخوام پیدا کنم

رفته شانس من دنبال بردار شوهر که سربازی آپاندیس ترکیده دوشنبه گفت میاد

کلا چرا اینجوری شد همه چی دست به دست هم داده

دارم خفه میشم شوهرم تماس گرفته چیزی نگفتم 

حس آدم بدبخت و بی سواد بهم دست داده

خاک سواد مو ببرن

از ترس غالب تهی دارم میکنم

خوب باید سریعتر اعلام مفقودی کنی تا جلوی خطرات احتمالی رو بگیری 

ساعت نمیره

روز نمیره

فردا جمعه است

تا شنبه

اگه پلیس سؤال چرا دیر اعلام کردی میگم خب از نگهبان مرکز خرید سؤال کنید اونا هم در جریان هستن که منتظر شدم شاید بیاره بده

تو دیوار آگهی زدم رفتم حذف کردم حیثیت م رفت بس مه التماس کردم پیدا کنید بیارید

یه نفر نگفت برو اعلام مفقودی کن یه نفر راهنمای نکرد همش کنجکاوی و مزاحمت و شیرینی چند میدی

خیر سرم اسم و فامیلی و مشخصات دادم زودتر پیدا بشه

هرچی مزاحم و کنجکاو بود اومدن

خواهرم همه‌ی مدارک ماشینش تو کیفش بود کیفش رو زدن رفت پلیس +۱۰ همه رو المثنی  گرفت ولی حالا ی م ...

ترو خدا

به خیر بگذره از ته دل دعا تون میکنم

مرسی بچه ها

ممنون که کنارم بودید

بچه ها ترو خدا بگید مدارک چی لازم هست شنبه ببرم