2777
2789
چرا مردا نمیگیرن بعضی چیزارو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خنگ میشن خونوادشون میبینن😏🤭

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم میگه نیمه در لیوان و میبینیم🤣

ولی امسال خوشبختانه همسرمم میگه نریم خونه بابام

البته مادر نداره

زن بابا دارن 

پس زیاد برای شوهرم مهم نیست ک نره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وای خدا با به ۴ تا خنگت رسیدم کلی خندیدم لعنتی از رو نرفتین😂😂😂

بخدا ما دو تا خانما بخاطره اینکه نیگفتن دوستمون گناه داره و اینا هیچی نمیگفتیم

میدونی که پسرا تو خودشون این جور ادبیاتو بد نمیدونن

پس راحتی😍😍

اره 

ما ۵تا جاری هستیم

هیچکدوم محلشون نمیده 

از بس اوسکلن خانواده شوهرم

یه چیزی میگم شایدباورش سخت باشه  من حس میکنم این تایپیکو قبلا دیدم نحوه ی حرف زدن اسی رو هم وا ...

کلا با پوفایل قبلیم چندتا خاطره اینجا تعریف کردم که کلی لایک خورده بود بچه ها خوندن البته خودم تاپیک نزدم حالا یه روز از سوتیام میگم واستون🤣🤣

چند سال پیش اوایل عقد رفتیم خونه مادرشوهرش بعد خواهرشوهرم اومد اونجا پیش ما یه ۵٠تومنی انداخت جلو من که این برای پاگشایی 😒 منم مثل خنگا برداشتم 

ما از تهران میریم شهرستان خونه مادرشوهرش بعد هی می‌پرسه میمونید غذا درست کنم یا میخاید برید

دو سال پیشم یه بار نهار خونه خواهرشوهرم بودیم لوبیا پلو گذاشته بود بعد سر سفره گفت شام دیگه املت بخورید

خلاصه که پذیرایشون این شکلیه با این حال به خاطر شوهرم خونه مادرش میرم اما دیگه خونه خواهرش نرفتم حتی وقتی زنگ زد اصرار کرد 

عزیزم برای چی عذر خواهی میکنی؟ شما یه کامنت گذاشتی درخواست صلوات داشتی حالا برای هرچی!!!! هرکی دوس ...

خیلی ممنون عزیزم‌متاسفانه به جای اسی تذکر میده اونم‌ غیر محترمانه

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
چند سال پیش اوایل عقد رفتیم خونه مادرشوهرش بعد خواهرشوهرم اومد اونجا پیش ما یه ۵٠تومنی انداخت جلو من ...

من بخدا اینجا مادرشوهرایی میبینم انگار عروس دشمن جونشونه

این‌چه وضعشه اخه