2777
2789
عنوان

اگزما رو چجوری درمان کنم ؟

4579 بازدید | 19 پست

دستم اگزما زده و من پماد فلوئوسینولون استفاده کردم سوزش و خارشش کم شده ولی لک قهوه ای روی دستم مونده . 

چجور این لک روی دست از بین میره ؟؟؟

بعدش من اصلا جوش نمیزدم چون طبع بدنی سردی داشتم ولی از وقتی این پماد استفاده کردم زیر گردنم پر از جوش های ریز شده ، چکار کنم ؟

ممکنه به خاطر پماد باشه ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که بعد از اینکه خارش و زخمش خوب شد به مرور لکش هم رفت 

برای شما هم پوست اون قسمت تیره شده بود ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
متاسفانه اگزما هیییچ وقت کامل ریشه کن نمیشع یه مدت خوب میشی دوباره برمیگرده همینجوری هی یه مدتی خوبی ...

تو سرچ هایی که کردم یه خانم نوشته بود هر روز سرکه سیب اسپری میکرده و بعد چند دقیقه روغن نارگیل میزده خوب شده

من ۱۲ ساله اگزما دارم و تنها کرمی که بهم ساخت کرم میموزا از برند سی گل بود، امتحانش کن شاید برای شما ...

دارو تجویزی هست یا خودم میتونم بخرم ؟

بچه هاي من سه هفته س كف پا و كف دست و بين انگشتاشون ميخاره شديد ، دكتر هم فقط پماد كالاندولا و كالامين و شربت هيدروكسي زين تحويز كرده، همچنان درگير خارشن، هم خودشون كلافه شدن هم من، ديگه ديروز يه پماد بتامتازون خريدم ماليدم يكم بهتر  شدن، ميخاي شما هم امتحان كن

دارو تجویزی هست یا خودم میتونم بخرم ؟

نه کرمه ..داروی تجویزی نیست..من چند بار دکتر رفتم ولی هیچکدوم از کرم ها و پماد هایی که برام تجویز کردن خوب نبود و بعد از یه مدت بی اثر میشد..ولی میموزا واقعا خوب بود