2777
2789

خانوما من حدوده یه ساله کف پام زگیل زده راستش تا چند روز پیش نمیدونستم زگیله تا اینکه دکتر پوست رفتم و بهم گفت زگیله و درمان قطعی نداره و فقط یه قطره برام نوشت

الان تو گوگل سرچ کردم زگیل تناسلی و خطر ابتلا به سرطان میاورد که من وحشت زده شدم هیچ اثری از زگیل در ناحیه تناسلی ندارم. دیروزم رفتم کلی مکمل خریدم

یعنی ممکنه من زگیل تناسلی هم داشته باشم ولی هیچ اثری از زگیل نباشه؟؟؟ 

عجیبه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی میترسم

توکلت برخدا باشه عزیزم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عززی خواهر منم زگیل رو دستش بود

هرکاری کردیم دکتر اینا رفتیم اخرش گفتن بسوزونین 

بعدش یه روز یه خانومی گفت انجیر رو همون لحظه که از درختش یا بوتش دقیق نمیدونم بچینی یه شیره مانندی عین رنگ شیر داره اون رو بزنین به زگیل 

ما هم باور نداشتیم ولی رفتیم گلخونه و کندیم زدیم بعد سه روز رفت کلا

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡