2777
2789
عنوان

به نظرتون برم راپورتشو بدم؟

233 بازدید | 12 پست

بچه ها من  یه هفته ست بیمارستانم چهار روز پسر کوچیکم مریض بود بستری بود الآنم سه روزه پسر بزرگم بستریه 

خیلی خسته شدم 

بعد امشب پسرمو بردم دستشویی برش گردوندم رو تخت که خوابید خودم نشستم رو صندلی و گوشیم رو گرفتم دستم 

یه دقیقه نشد که پرستار اومد دید سرم بسته ست 

گفت چرا سروش بسته ست گفتم بردمش دستشویی تازه اومده فراموش کردم باز کنم یهو با یه لحن بد گفت چجوری گوشی دست گرفتنو فراموش نمیکنی؟

منم گفتم مگه گوشی گرفتن من ضرری به شما میزنه؟بعد زیر لب غر زد و رفت 

گفت طول درمان مریضا زیاد میشه  اصلا به من چ تا صبح گوشی بگیر 

همراه های دیگه تعجب کردم گفتن چقدر بی ادب حرف زد 

منم حقیقتش ناراحت شدم چون من سعی میکنم شرایط سخت کاری پرستارا رو درک کنم خیلی بهشون احترام میذارم ولی این خانم اینجوری کرد 

البته بقیه همه شون خیلی خوبن 

حالا دو دلم که به مسئول بخش بگم بهش تذکر بده یا بی خیالش بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش بی ادب بود حرف خق زده و تند بودنش بخاطر فشار کاریه راپورت چیه🥴

درسته حرفش حقه ولی می‌تونست بگه حواستو جمع کن سرمشو باز کن داروشبه موقع بره 

چیکار به گوشی داره؟ 

جالبه قبلش رفتم چسب بزنن به آنژیو کت بچه م کلی نشستم و پرستارم بالا سرمون وایساده داره با گوشیش ور می‌ره من اصلا اعتراض نکردم 

این زنش گوشی دست میگیره کار خونه نمیکنه .ول کن زندگی سخت شد عید داره میاد حتما پول نداره

خودش زن بود،🤣🤣🤣

برعکس پرستارا مرد که مهربونن  

حقیقتش من چون داداشم و زن داداشم پرستارم نگاهم به همه پرستارا مثبته دوستشون دارم برا هر کار کوچیکی که میکنن تشکر میکنم 

بگو عموما پرستارا غر غرو هستن میدونم شرایط شغلیشون سخته ولی بالاخره این شغلو انتخاب کردن

اکثرا جبره 

موقع کنکور فشار خانواده یا فامیل 

یا بخاطر شرایط اقتصادی سراغ شغلی میرن که درامد معقول داشته باشه

حرفش کاملن درست بوده سعی کن بیشتر حواست ب بچت باشه عزیزم 

یه هفته تو بیمارستان بی خوابی نکشیدی که بدونی چ کشیدم 

صبا بدو بدو میرم سر کار ظهر مستقیم بیمارستان تا صبح بعد اونم بخش اطفال که همش صدای گریه ست 

حرف پرستار درست بود باید سرمشو باز میکردم ولی لحنش خیلی بی ادبانه بود و نباید در مورد گوشی حرف میزد 

اکثرا جبره  موقع کنکور فشار خانواده یا فامیل  یا بخاطر شرایط اقتصادی سراغ شغلی میرن که د ...

اگه اینطور باشه که نود درصد جامعه بخاطر شرایط اقتصادی میرن سر کار تا بحث علاقه،هر شغلی ی مسئولیتی داره دیگه از ماست فروش تا راننده تاکسی و قاضی و وکیل،ارباب رجوع ضامن سختی شغل ما نیست 

اینکه با نظرم مخالفید و ریپ نمیکنید نشانه ی شخصیت شماست 🌿
اکثرا جبره  موقع کنکور فشار خانواده یا فامیل  یا بخاطر شرایط اقتصادی سراغ شغلی میرن که د ...

ولی خداییش اعصاب فولادی میخواد 

به خاطر همین چیزا منم چیزی نگفتم  وگرنه دیشب یه آقاهه تو همین بخش قیامت کرد اینقدر فحش زشت به پرستارا داد که نگو نگهبانان حریفش نشدن زنگ زدن پلیس اومد بردش 

اونم از همین لحن بد پرستار شروع شده بود پرستار نتوانسته بود رگ بچه رو بگیره پدره گفته بود برو بگو یکی دیگه بیاد دست بچه رو سوراخ سوراخ کردی که اونم جواب داده بود و ...