2777
2789
عنوان

ای بنظرتون بددلی حساب میشه؟

153 بازدید | 25 پست

سلام دوستان دوستم امروز اومده خونمون در مورد اخلاقای دوست پسرش حرف میزنه چون میخوان باهم ازدواج کنن؟

منم گفتم از دوستای نی نی سایتم بپرسم نظر شماها چیه؟ 

دوست پسرش میگه حق نداری با سواری جایی بری دانشگاه میری باید با اتوبوس بری چون جامعه خرابع... حتی یبار دیدش با سواری اومدن کلی دعوا کرد باهاش. 

گفته خرید خواستی بری خودم میبرمت میارمت حق نداری تنها بری یا با دوستات... گفته حق نداری با دوستات بعد ازدواج رفتو امد کنی اگرم خواستی من باید تاییدش کنم بعد... منم بهش میگم این غیرته روت داره خوشبحالت انقد غیرتیه .... بددلی حساب نمیشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
غیرتیه
0
0%
بددله
15
100%
۳
0
0%
۴
0
0%

بددله

ولی درباره ی اون قسمت شخصی راست میگه خطرناکه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بی زحمت دیگه مشاوره نده به دوستت طرف روانیه میگی خوشبحالش

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بددله ولی درباره ی اون قسمت شخصی راست میگه خطرناکه 

با تاکسی شهری اسنپ  آژانس اینا ما داریم استفاده می‌کنیم 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
با تاکسی شهری اسنپ  آژانس اینا ما داریم استفاده می‌کنیم

خب اینا که شامل ماشین شخصی نمیشن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یعنی مثلا جایی که اتوبوس نداره بخواد بره باید چیکار کنه؟

پیاده بره یا صبر کنه آقا اجازه بده و وقت خالی داشته باشه ببرش؟

یا یعنی چی من باید دوستت تایید کنم؟ در واقع یعنی تو فهم نداری من باید برات تصمیم بگیرم و دوست انتخاب کنم

خب اینا که شامل ماشین شخصی نمیشن

منظوره پسره اینا  بوده  گفته  فقط با اتوبوس میری یعنی اجازه  نداری سوار ماشین  شی  

نه این کلن میگ بعد ازدواج من خودم هر جا خواستی میبرمت تنها حق نداری بری

تو دوستاشم  دخالت  میکنه  مگه اسیر میخواد  بگیره ‌آدم گاهی دلش میخواد هوا  خوبه  بره پیاده  روی بره بازار خرید