2777
2789
عنوان

ای بنظرتون بددلی حساب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
نه بد دل ک نیست بنده خدا فقط مشکل روانی داره باید بستری بشه🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯

شوهر من با هیچ چیز من مشکل نداره مانتو کوتاه بپوشم ارایش کنم تازه خودم زیاد کوتاه نمیپوشم اون اصلا مشکل نداره. هر جاهم برم گیر نمیده بنظرتون بی اهمیته باهام ؟؟؟ من شوهر غیرتی ک گیر بده بهم دوست داشتم

شوهر من با هیچ چیز من مشکل نداره مانتو کوتاه بپوشم ارایش کنم تازه خودم زیاد کوتاه نمیپوشم اون اصلا م ...

دوست ‌گلم  جدی میگم و دوستانه  شما نیاز به مشاوره  دارید عزیزم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظوره پسره اینا  بوده  گفته  فقط با اتوبوس میری یعنی اجازه  نداری سوار ماشین&nb ...

اره میگ فقط الان ک داری دانشگاه میری با اتوبوس برو بیا یبار با شخصی رفت کلی دعوا کرد باهاش تا سه روز همش بهش میگفت

منو میگید یا دوستمو؟؟؟

خودت گلم  

وقتی شوهرت  بهت اعتماد داره  آزادی دوست  داری بشی مث پرنده  قفسی

من همیشه مجرد  بودم  آزاد  بودم  ازدواج  کرده ام  هم آزادم 

یک  درصد دوست  ندارم  شوهرم ‌امرو نهی کنه مگه برده ام همین  که  اینقدر واسه  زندگیمون  تلاش میکنه  یعنی دوسم ‌داره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خودت گلم   وقتی شوهرت  بهت اعتماد داره  آزادی دوست  داری بشی مث پرنده  قفس ...

واقعاااا جدی میگین من نمیدونم چرا اینجوریم فک میکنم اهمیت ندارم واسش اصلا بهم گیر نمیده .... تازه من بعضی موقع ها میگم این شومیز خیلی کوتاهه روم نمیشه بپوشم بنظرت زشت نیست بپوشم میگ خودت میدونی😪 یا برم جایی میگه برو فقط بعدش زنگ میزنه رسیدم خونه یا نه همین

دوستم خیلی عاشقشه دوسش داره نمیتونه ازش بگزره .... شک داره میگ نمیتونم ازش بگزرم... میگ مرده دیگ بای ...

بخدا همین دوست اگه بره با این بعد یه ماه ارزو میکنه که گوش کرده بود .وقتی از قبل ازدواج اینجوریه ببین بعدش چیه 

بهش بگو اگه با کتک خوردن تو خونه زندانی شدن گرفتن گوشی و تحقیر شدن مشکلی نداری مبارکت باشه

واقعاااا جدی میگین من نمیدونم چرا اینجوریم فک میکنم اهمیت ندارم واسش اصلا بهم گیر نمیده .... تازه من ...

جدی میگم گلم ب شوهرت افتخار کن البته که وظیفشه کمی کتاب بخون و رو خودت کار کن و انگیزه داشته باش