2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی حاضره با این شخص ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3199 بازدید | 128 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه جوگندمی اکیه ولی چاره کار:

این چیه شامپو هسش

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

موهاش جو گندمی شده چون نزدیک ۴۰ سالگیشه...اختلاف سنی  چقدره؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اینا شرایط داداشمه ولی نمیدونم چرا هر کار میکنیم ازدواجش جور نمیشه

منو بگیرید خب .فردا بیاید پس فردا بریم محضر😌😂😂

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
وا چرا ک خوب بوده که 😂

نه ببین تو نمیدونی چجوری بود😂

مشکل اینه که خوب نبود

عالی بود

پرفکت بود

انقد این بشر بی ایراد بود

که از بی ایرادی زیاد ایراد دار میشد

استادم بود

بعد مثلا انقدر دقیق

انقدر منطقی

انقدر همه چی تموم بود آدم جلوش احساس بیش از حد ناقص بودن میکرد

بعدم سر همین خب تا اون سن رسیده بود (حدود ده سال ازم بزرگتر) ولی با کسی وارد رابطه نشده بود چون کسیو اونقدری کامل ندیده بود باهاش بره تو رابطه

من نمیتونستم تا اون حد پرفکت بودنو تاب بیارم راستشو بخوای

جلوش میترسیدی دست از پا خطا کنی

چیزی بهت نمیگفت

از لحاظ درونی خودت احساس کمبود بهت دست میداد