2777
2789

۶ ماهه جدا شدم و ۴ سال ونیم عقد بودم ... الان خاستگاری پیدا شده ک مجرده.... نظر شما چیه؟ مشکل ساز نمیشه؟ 

همه میگن پسر خوبیه آخه دوست صمیمیه داداشمه... 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ، استباه اینه که هم کفو نباشی . باهاش رفت و‌امد کن ببین تفاهم عقیده فرهنگ‌مالی و …. دارید یا نه اکر داشتین بقیه چیز ها رو‌اهمیت نده

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه بابا چه مشکلی!

فردا سرکوفت نزنه !

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

بعنوان کسی که جدا شده، فکر میکنم ازدواج انقدر زود اصلا کار درستی نیست 

بعنوان کسی که پارتنر فعلیش تجربه ازدواج نداشته، اگه طرف مقابلت اوکی باشه با شرایطت و خودتم هعی مرورش نکنی و دامن نزنی به گذشته، هیچ اتفاقی نمیافته

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️