2777
2789
عنوان

سایت دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست
چند سالته ؟

۲۷ اماین ماه میرم ۱۶

البته میدونم زوده ولی خب یه مقدار از سنم بالاترم. مثلا بحث های درسی رو با یه بار خوندن میفهمم سختاشو یکم تمرین کنم میفهمم، از ۷ سالگی کتاب های بزرگ رو به اجبار میخوندم که البته مخالفش هم نبودم و ماهانه ۱ تومن پول کتابام میشه. ولی جدا از اینا اصلا شخصیت مشخصی ندارم، هر روز یه چیز. تنها چیزی که در خدم حس میکنم که تغییر نکرده شاید همون محستیه که تو میگی، الیته خانواده هست ولی، نمیشه.

۲۷ اماین ماه میرم ۱۶ البته میدونم زوده ولی خب یه مقدار از سنم بالاترم. مثلا بحث های درسی رو با یه ب ...

منم اسفندیم .تولدت مبارک پیشا پیش🤩😊 اسفندی ها احساسی هستن .ولی سعی کن بهش بها ندی بیشتر منطقی باش .من به وقتشم منطقی هستم 

حالا حالا جا و وقت برای پیشرفت داری 

ب نظرم فقط هدفت ی چیز باشه درست رو بخون و تو رشته ای ک استعدادش رو داری و خودت دوست داری تلاش کن تا موفق بشی انشاءالله .توکلتم بخدا باشه تو زندگی و بس 

از نظر محبت هم  ارتباطت رو با مادر و پدرت بیشتر کن 

و ارتباط با جنس مخالف هم یه خط بکش دورش هم جلو پیشرفتت رو میگیره و هم فکرت رو مشغول میکنه و خدایی نکرده شکستم بخوری ک داغون و افسرده میشی .اصلن ارزشش رو نداره از الان  خودت رو درگیر این چیزا کنی .فقط رو اهدافت و اعتماد به نفست کار کن .سعی کن به جایی برسی و کاره ای بشی. 

به موقش عشقم میاد تو زندگیت 

الان ورزش کن ‌کلاس های سر گرمی برو با دوستات بچرخ 

و درست رو بخون و رشته خوب ک بهش علاقه هم داشته باشی انتخاب کن و در جهتش پیش برو 

و هیچ وقتم نا امید نباش خدا خیلی بزرگه 

و اینم بدون ک هیچ چیز هم برای آدم خانواده نمیشه  احترامشون رو بگیر موفق باشی

خدایا شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اسفندیم .تولدت مبارک پیشا پیش🤩😊 اسفندی ها احساسی هستن .ولی سعی کن بهش بها ندی بیشتر منطقی باش ...

ممنونم، معمولا تاپیک پسرا خلوته. ولی باز هم افراد خوبی پیدا میشن خداروشکر. همچینین بهترینارو برات ارزو میکنم شبت بخیر.

ممنونم، معمولا تاپیک پسرا خلوته. ولی باز هم افراد خوبی پیدا میشن خداروشکر. همچینین بهترینارو برات ار ...

ن بابا شلوغم میشه  

شانس تو امشب کسی نبودش 🤣

خواهش میکنم کاری نکردم 

خدایا شکرت🙏