من خودم همیشه قبل پریود خیلی بهم میریزم گریه میکنم یاد بدبختیام اتفاقای بد گذشته رفتار بد دیگران میوفتم بد خلق و عصبیم خیلی هم داد میزنم سر بچه ها یا همسرم زود عصبیم میکنه جالبه همسرم از خودم بدتر میکنه بارها هم بهش گفتم پریودم دست خودم نیست اما همش مسخره میکنه میگه شما زنا هم یچیزی یاد گرفتین یا میگه ای خدا این هنوز پریود شد بدبختیه ما شدوع شد، حالا رفتار خودش از من بدتره گاهی وقتا فک میکنم اونم پریوده من دیگه لنگ میندازم پیشش رفتار شوهر شما چطوره تو این دوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من قبل زایمان هام اصلا نفهمیدم کی پریود میشم کی تموم میشم بعد از بچه خیلی حالم بد میشه روز اول گاهی زیرسرم هم میرم شوهرم خیلی هوامو داره بچه هارو میبره پیش مادرش غذا درست میکنه کیسه آبگرم برام درست میکنه ولی فقطروز اول بعد دیگه خودم خوب میشم
خوبه مهربون میشه کارمو میکنه دل ماساژ میده میده همش میگ استراحت کن میاد زیر پتو بغلم میکنه میگ دلت گرم شع (فک کرده زایمان کردم)😂 ناگفته نماند آدمی هستم ک توی پریودی هیچ دردی ندارم سرخوش تر میشم ولی از الکی خودمو میزنم به درد
دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️ (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی میکنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻 نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻