2777
2789
عنوان

تاثیر خورد و خوراک رو زیبایی جنین

512 بازدید | 13 پست

واقعا خورد و خوراک رو زیبایی نوزاد تاثیر داره ؟ به نظر خودم بیشتر ژنتیک موثره و ربطی نداره کسی بوده واقعا با خوردن خوراکی خاصی بچه ش خوشگل شده باشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرما فرزند را صبور میکند,به وسیب فرزند را زیبا میکندو....

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بنظرم داره

اگه‌دقت کرده باشی بچه های خونواده های خیلی پولدار اکثرا پوستای سفید پراب و سالم دارن

کمتر پیش میاد بچه هاشون نقص های جسمی داشته باشن

هستا ولی کمتر از قشر متوسط و ضعیف

بنظرم اینکه ویتامین و میوه و تمام چیزایی ک برا بچه لازمه

ارامش مادر

استراحتش

اعصاب سالمش

و همه اینا در کل ب شدت تاثیر داره

به نظر من فقط روی زیبایی و سلامت مادر تاثیر داره😊

من دو قلو باردار بودم،شرایط تغذیه ام برای هر دو یکی بود دیگه...یکی از بچه هام گندمی چشم ابرو مشکی...یکی دیگه بور چشم رنگی 

فقط و فقط ژنتیک 

منم نظرم اینه ک اولین چیزی ک تاثیر داره ژنه

ولی خوراکی هم بی تاثیر نیست .

من تو بارداریم سیب هلو انار گلابی رطب و...اینا رو زیاد میخوردم هرکی بچم رو میبینه میگه خیلی بچت خوشکله با این ک من و باباش عادی هستیم ولی اون ازما خوشکلتره

یه مثال برات بزنم شبکه کودک افغانستان بچه هایی که عکسشونو میذاره خیلی معمولی و حتی زیر معمولی هستن ولی افغانیایی که ایران دنیا اومدن خوشکل هستن به خاطره تغذیه س یا مثلا کره شمالی و جنوبی با اینکه از یه نژاد هستن کره جنوبی قد بلندتر چشمای درشت تر دارن و خوشکلترن