2777
2789

کی بوده و کجا؟

چه حسی داشتین؟

خودم زمانی که داییم برام لباس می‌خرید💔 وضع مالیمون توپ بود ولی بابام به شدت خسیس.اون زمان بچه بودم ولی بزرگتر که شدم و فهمیدم چقدر از خرج های من و مادرمو خانواده مادریم دادن خیلی ناراحت شدم، البته آدمای خوبی‌ان و نیتشون خیر بود. اگه فقیر بودم آنقدر ناراحت نمی‌شدم ولی اینکه دلشون می‌سوخت برام که بابام خرجمون نمیده خیلی برام سنگین بود و حس مورد ترحم قرار گرفتن داشتم⁦💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهرم خیلی معصومه و کلا خیلی با غریبه ها گرم نمی‌گیرم بخاطر همین هروقت یکی بخاد راجبم نظر بده همشون میگن دختره معصوم و مظلومو فقیره (فقیر از جنبه مالی نه ها) و من خیلی بدم میادو ناراحت میشم بایت این موضوع

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

و بدتر اینکه طوری رفتار میکردن که من نفهمم ولی حرفاشونو می‌شنیدم مجبور بودم خودمو بزنم به نشنیدن

از اینش بدم میاد که درباره این ترحم کردن با هم حرف میزنن و ادای دلسوزی درمیارن 

ترحم تا وقتی قشنگه که عزت نفس طرف مقابل هم در نظر گرفته بشه درباره لطفی که میکنن با بقیه حرف نزنن