2777
2789
عنوان

از اتفاق های ترسناکی ک براتون افتاده تعریف کنید🤯🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 176 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونم دوبلکسه طبقه پایین بودم برقو خاموش کردم درمونم قفل کردم بعدش رفتم بالا اونجارومرتب کردم نگام افتاد به طبقه پایین که برق روشنه پرم ریخت 

اونموقع شوهرم خواب بود که بگم شوهرم بوده 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
من عاشق چیزای دارکم 😈 بگویید ک بلرزیمو بترسیمو بخود ببوقیم

من نمیترسم هیچوق هیییچ وق😂 

مامانم رف ی شهر دیگ ک عابجیم ب دنیا بیاد دو روز خونه نبود من تو خونه تنها بودم انابل دیدم😂  بابام نبود داداشم نبود هیچکس نبود 

با افتخار آرمی امزخما خوب میشن؛ اما خوب شدن با مثل روز اول شدن خیلی فرق داره🖤☁️

رفتم برای چکاپ دکتر سنو عکس نوشت حالا گفتن مشکوکی و باید بری نمونه برداری 🤕😰😭 باور کنید هیچ طوریم نبود فقط چکاپ دوره ای بود 

چند روزه حالم بده شرم داره می ترکه که گفتن نباید مسکن مصرف کنی 

دیگه از این وحشتناک تر 

محتاج دعا تون هستم 😭

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عجب الان همه میان میگن جن دیدن جن اصن وجود نداره من که توی این ۱۹ سال سن تا الان ندیدم:))

ببین وجود داره من دیدم الکی چرت نگو وجود نداره چون تو ندیدی حتی تو قرآنم اومده فقط اونا تو بوعد دیگه زندگی میکنن دوست ندارن بعضی هاشون ما اونارو ببینیم من دیدمش فرار کرد اون از من ترسید فکر نمی کرد ببینمش

رفتم برای چکاپ دکتر سنو عکس نوشت حالا گفتن مشکوکی و باید بری نمونه برداری 🤕😰😭 باور کنید هیچ طوریم ...

نگران نباش خوب میشی عزیزم برو چن تا دکتر دیگه

من ساعت ۴ صبح اینا بود اومدم قرص بخورم اولو در اوردم از دستم افتاد 

گشتم پیداش نکردم

دومی و در اوردم دیدم اب پر نکردم گذاشتم تو جاش برم اب بیارم

اومدم هر چی گشتم نبود😑

اومدم سومی و بخورم قال قضیه و بکنم دیدم تموم شده قرص😂😐

رفتم جعبه دیگشو بردارم دیدم اعع نیست

صبحش 

پرسیدم از مامانم گفت مگه دو تا نخریده بودیم؟ گفتم چرا ولی نیست

گفت حتما یکی خریده بودیم دیگ😐ولی هرچی فک میکنم میبینم دوتا خریده بودیم

چند ماه پیش این اتفاق افتاد

اولین اخرین اتفاق عجیب زندگیم😂

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

ببین وجود داره من دیدم الکی چرت نگو وجود نداره چون تو ندیدی حتی تو قرآنم اومده فقط اونا تو بوعد دیگه ...

من خودم هزاااران بار دیدمش 

چند وقت پیش نصف شب بلند شدم نماز شب بخونم چشمامو بستم داشتم ذکر میگفتم بعد نماز احساس کردم یکی دم گوشم همون ذکر و تکرار کرد ترسیدم یکم چشمامو باز کردم گفتم توهمه دوباره چشمامو بستم ذکر و گفتم یه دفعه دم گوشم یکی گفت الله اکبر نگم براتون چه تکونی خوردم نگاه کردم دیدم گوشیم داره اذان میگه 😵‍💫

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش