2777
2789

با ورزش رفع میشه 

با چنتا متخصص خوب صحبت کن حتما درمان داره 

درضمن عزیزم هیچوقت اینجوری نگو ازین ب بعد شنیدی هرکس بارداره از ته دل خوشحال شو و بجا حسرت براش دعای خیر و نیکی کن تا این انرژی مثبت ب سمت خودت برگرده 

ان شالله هرچی خیرته🌸❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکتر داره باید بری پیشش راهنماییت کنه 

اگر موقع رابطه ترس داری باعثش همونه 

و حتی اگر بخواد اتفاقی هم بیوفته با افکارت ناخواسته مانع اون میشی 

چ مدته ازدواج کردی ؟؟؟

و خدایی که همین نزدیکیست ❤️

من اینجور بودم اصلا دکترای زنان زایمان درکت نمیکنن چ رسد به بقیه. راه حلش اینه:

این ی جور وسواس فکری هست از ترسه عملا اتفاقی قرار نیست بیفته تو ذهنمون می‌سازیم. حالا با خودت حساب کتاب کن این همه بچه میزان جر میخورن بخیه میخورن بعد خوب میشن... حالا کله بچه 4 کیلویی کجایی اون کجا... 

بعدم حتما حتما از داروخونه ژل لوبریکانت بگیر. اصلا با ژل هیچی نمیفهمی کِی شد کی نشد... نداشتی عسل استفاده کنه شوهرت. 

دیگه به خودت مسلط باش بگو آقا تهش اینه جر میخورم فک میکنم زاییدم.میرم بخیه م میزنن. در شم که به پای اون نمیرسه اصلا... بعد مث میلیون میلیون زنی که تو همین چند ماه اخیر تو دنیا زاییدن، به زندگیم ادامه میدم. هیچی نمیشه ها... ولی وسواسه دیگه ذهنت یه چی میسازه باید قانعش کنی.. 

بعدم اگر پریود نیستی همین امشب اقدام کن. فک کن همونطور ک آرزو داری حامله شدی امشبم موعد زایمان ته. خخ. بچه رو میشه گفت نیا؟ دیگه یا درد سزارین یا طبیعی... بالاخره هیچ کدوم قابل مقایسه با نزدیکی نیس دیگه... ولی فک کن هست... امروز فردا هم نکن همین امشب اقدام کن بگو شوهرت ژل بگیره یا عسل بزنه یکم روی بدنش. 

دارم با دیلا تمرین میکنم بعضی از سایز هارو نمیتونم

با دیلدو؟ عزیزم اونا وسایل خودارضایی هست و گناهه  و اصلا هم کمک نمیکنه چون تو می‌ترسی همسرت دردت بیاره اون ک دست خودته چ فایده ذاره تا بترسی استفاده نمیکنی. الکیه

بعدم اگر پریود نیستی همین امشب اقدام کن. فک کن همونطور ک آرزو داری حامله شدی امشبم موعد زایمان ته. خ ...

گلم با دیلاتور تمرین دارم ولی بعضی جاها دیگه خسته میشم میگم این چه وضعشه چرا این همه آدم میتونن برای من اینقدر سخته. با دیلا هم به بعضی سایز ها که میرسم نمیتونم و خسته میشم 

با دیلدو؟ عزیزم اونا وسایل خودارضایی هست و گناهه  و اصلا هم کمک نمیکنه چون تو می‌ترسی همسرت درد ...

نه گلم دیلاتور ربطی به خود ارضایی نداره برای از بین بردن انقباض های غیر ارادی استفاده میکنم 

گلم با دیلاتور تمرین دارم ولی بعضی جاها دیگه خسته میشم میگم این چه وضعشه چرا این همه آدم میتونن برای ...

آره همونه. بازم از مراجعت بپرس. ولی اونا گناهه. بعدم واقعا فایده نداره چون من خودم بودم میگم... خودت انجام بدی واقعا به ترست غلبه نکردی...