2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال یک گزینه دو

سوال دو گزینه چهار

سوال سه گزینه سه 

سوال چهار گزینه یک

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
سوال یک گزینه دو سوال دو گزینه چهار سوال سه گزینه سه  سوال چهار گزینه یک

عزیزم مطمینی؟ماله من نیست ماله دختر خالمه بلرای ازمون فرداشه یوقت اشتباه نباشه

به احتمال ۷۰ درصد درسته باز با جواب یکی دیگه چک کن ریاضی خوبه ولی با عجله حل کردم شاید اشتباه محاسباتی داشته باشم

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

منم واسه سه تا سوال اول همین گزینه هارو دراوردم ولی سوال اخری رو نمیدونم چجوری حل کنم

اره سه تای اولی دقیقا همین گزینه ها شد. چارمی رو نمیدونم

میشه دوتا سوال دیگه بدم حل کنی؟البته اگه وقت داشته باشی...اگه نمیخوای ک هیچی

بازممم کلی ممنونم عزیز دلم

سوال چهارو چجوری حل کردی؟💁‍♀️

معادله اول رو مساوی xگذاشتم و حل کردم و a و b رو به دست آوردم مبادله دومی هم به ازای صفر میاد منفی a 

بعد معادله دوم رو به ازای یک حل کردم و c رو به دست آوردم