2777
2789
عنوان

دوستان وارد به برند لوازم ارایشی

383 بازدید | 12 پست

تشریف میارید همسرم میخوادبره وان  میخواستم برای پوست خشک بهترین مدل کرم ک پوشانندگی بالایی داشته باشه و بهترین ریمل و رژ لب و بهم بگید بهش بگم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

بهترین ریمل لانکوم بهترین رز شنل و دیور ، کرمپودرم بورژوا ، مک

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریمل بگوبرات نارس قرمز بگیره گرونه ولی عالیه

رژ لب هم مارکای مختلفی هست مثل فنتی ،نارس، شارلوت تیلبری ولی هرکدومشون بشدت گرونن 

کرم پودرونمیدونم

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
خودت چرا باهاش نمیری 

اولین دفعه میره انشاالله دفعات بعد منم میرم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
بهترین ریمل لانکوم بهترین رز شنل و دیور ، کرمپودرم بورژوا ، مک

تینت لب  خوبه؟اگه اره چ مارکی؟

رژلب هدی بیوتی خیلی خوبه  خط چشم پاریس  و مک  کرم ایرانی به پوستت بهتر میخوره ... و ...

اخه کرم ایرانی مگه اونجا هست؟

تینت لب  خوبه؟اگه اره چ مارکی؟

تینت لب اتود خوبه تو همین ایرانم هست ، گلدن رز هم داره تینت لب

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
تینت لب اتود خوبه تو همین ایرانم هست ، گلدن رز هم داره تینت لب

کلا محصول خوبی هست؟چون من رژام سریع پاک میشه اینو پرسیدم گفتن موندگاره

کلا محصول خوبی هست؟چون من رژام سریع پاک میشه اینو پرسیدم گفتن موندگاره

میخوای پاک نشه، مارک ریمل لاندن‌ رژ لب مایعش، و رژ مدادی بونومیا... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مگه خودت ایران نیستی  میگم کرم از همینجا بگیر  اونجا خیلی گرونه

اهان مرسی عزیزم