مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 عنوان دوستان وارد به برند لوازم ارایشی 383 بازدید | 12 پست تشریف میارید همسرم میخوادبره وان میخواستم برای پوست خشک بهترین مدل کرم ک پوشانندگی بالایی داشته باشه و بهترین ریمل و رژ لب و بهم بگید بهش بگم سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین 1401/12/04 | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10814 بهترین ریمل لانکوم بهترین رز شنل و دیور ، کرمپودرم بورژوا ، مک گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
kiderma عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 5529 ریمل بگوبرات نارس قرمز بگیره گرونه ولی عالیهرژ لب هم مارکای مختلفی هست مثل فنتی ،نارس، شارلوت تیلبری ولی هرکدومشون بشدت گرونن کرم پودرونمیدونم چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
moniccaa عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 3609 رژلب هدی بیوتی خیلی خوبه خط چشم پاریس و مک کرم ایرانی به پوستت بهتر میخوره ... ولی مک خوبه
مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 خودت چرا باهاش نمیری اولین دفعه میره انشاالله دفعات بعد منم میرم سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 بهترین ریمل لانکوم بهترین رز شنل و دیور ، کرمپودرم بورژوا ، مک تینت لب خوبه؟اگه اره چ مارکی؟ سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 رژلب هدی بیوتی خیلی خوبه خط چشم پاریس و مک کرم ایرانی به پوستت بهتر میخوره ... و ... اخه کرم ایرانی مگه اونجا هست؟ سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10814 تینت لب خوبه؟اگه اره چ مارکی؟ تینت لب اتود خوبه تو همین ایرانم هست ، گلدن رز هم داره تینت لب گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 تینت لب اتود خوبه تو همین ایرانم هست ، گلدن رز هم داره تینت لب کلا محصول خوبی هست؟چون من رژام سریع پاک میشه اینو پرسیدم گفتن موندگاره سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30527 کلا محصول خوبی هست؟چون من رژام سریع پاک میشه اینو پرسیدم گفتن موندگاره میخوای پاک نشه، مارک ریمل لاندن رژ لب مایعش، و رژ مدادی بونومیا... امضا ندارم اثر انگشت زدم
moniccaa عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 3609 اخه کرم ایرانی مگه اونجا هست؟ مگه خودت ایران نیستی میگم کرم از همینجا بگیر اونجا خیلی گرونه
مامیامتین مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 2769 مگه خودت ایران نیستی میگم کرم از همینجا بگیر اونجا خیلی گرونه اهان مرسی عزیزم سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا میخوام هرکس برای سلامتی و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین