2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اصلا دوستم نداره

734 بازدید | 7 پست

دعوامون شد. میگه اصلا دوستم نداره. میگه از دست غرهات خسته شدم.

مادرش تیکه میومد قبلا. تو مراسمات مون کاری کرد کم بزاره. بعد یه عروس آوردن از خانواده بدبختی.. همه کار کردن براش. البته شوهرش گوشش بدهکار نبود و مادرش غر میزد.

منم خیلی بهم زور داشت بهش گفتم. یا مثلا تو حرف ها میگفتم. بدش میاد . خانم پدرش یه تیکه جهیزیه بهش نداده. خونه وماشین و مراسم و طلا گرفته. بعد میگم آخی ساخت تا وسیله خونه خرید و... اون شده خوب. اون وقت من گرون ترین جهیزیه ممکن رو بردم هی آوا فلان‌چیز نیست و.. یا اا داری...

میدونی چرا زور بهم داشت میگفتن ما خانوادگی همینیم . حال‌ام برادرش ممکن بود طرح بیفته شهر ما. این میگفت نه گناه داره خونه گرونه اینجا کاش شهر خودمون یا اطراف بیفته. بع  افتاد شهر کنارشون. منم خوشحال بهش گفتم. یهو جن گرفتش تقصیر تو بود من بهش نگم بیا اینجا

درحالی‌که هی میگفت گرونه اینجا من‌میگفتم چیکارش داری. اون زرنگه بازم‌کار می کنه...

حالا جن گرفتش بهم حمله کرد و... داستان تو بدی تو فلانی... فحش... کتک تهدید...

منم زنگ زدم برادرش اومد گفتم من‌کم نگرانت بودم کم حواسم بهت بوده.. اونم فهمید.

بعید میدونم دیگه رابطه مون رابطه بشه.

راه طلاقه ولی نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا مراسمت تموم شده رفته باز گو کردنش چه نیاز بود😑  بیخودی چرا سر هیچ و پوچ دعوا راه میند ...

برای اینکه آقا یدونه از یی عقلی اشکم کاری کرده.

آخه نمی دونی سطح من و این عروس شون زمین تا آسمون. دختره  من باتاکید فلان‌چیز رو داشته باشم فلان‌چیز ر  میخوام شوهرش باشه حتما هرچی تو بگی.

بعد هنوز مادرجان پنت عروسی مزخرف شون رو سر من‌میزاره.

بعد این عروس شون میگه فلانی از کنارم رد شد دوست نداشتم قطع رابطه و...شوهرش هم مرتب در حال تعریف الکی. من بودم فحش داده گیر داده گفته نه. بعد شوهرش اومده میگه اوون موافق بود و اون‌منو مجبور کرد از بس خوبه.

بعد شوهر من هی میخواد بگه خودشخوبه