2777
2789

امروز بحث داشتیم با همکارم بهش گفتم بلدم کیک بپزم، بعد بهم گفت مطمئنم تنها کاریم هست که بلدی انجام بدی 😏با نیشخندگفت 

بعد یکسره از خودش و دستپختای عجیب غریبش تعریف میکنه منم میگم آفرین تحسین میکنم، یه آدم خودشیفته ای هست بنظرم، مثلا یکی از شاهکاراش اینه که سالاد الویه رو با تن ماهی درست میکنه، چند بار میخواستم بگم ور ندار بیار برا من سرطان زا هست گفتم نزنم تو ذوقش، یا فک میکنه دو حرف میزنه دلگرم کننده منم بهش میگم ممنون حالمو خوب میکنی، استامینوفن چیزیه امروز جلو اون همکار دیگم میگه هر کی با من حرف میزنه مثل ژلوفن حالشو خوب میکنم. 😑

"میگن که وقتی کسی به شما احترام میزاره بخاطر این نیست که شما آدم محترم و مهمی هستین، بلکه اون آدم فهمیده و محترمیه که به شما احترام میزاره."

خوبه بهش گفتمم یکمی دپرسم مثلا با شوخیاش که من خوبم و فلان فلان از خودش تعریف میکنه بعد با طعنه و شوخی منو به اسم خیر خواهی خواهرانه تخریب میکنه 😤

شما هم یکی دوبار تخریبش کن شوخی شوخی تلافی اون تخریبای که کرده..زیاد تعریف نکن ازش...

مثلا میگه من ژلوفنم ..بگو شایدم شیافی اخه خیلی سریع حال ادمو خوب میکنی😂😂😂

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان