2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام بشدت😢☹

93 بازدید | 3 پست

سلام من ماه پیش اقدام بود 

ولی باردار نشدم رفتم چکاپ دکتر گفت پرولاکتینت بالاست. یه سونو هم نوشت گفت ۱۴ پری برو جوابش رو بیار ببینم همون روز برای پرولاکتینت هم دارو میدم.

حالا امروز که ۱۴ پری بودم رفتم سونو مشخص شد که یه فولیکول ۲۱ دارم 

رفتم مطب دکترم ولی نبود 😐 رفته سفر 

رفتم پیش یه دکتر دیگه اصلا به پرولاکتین که توجه نکرد فقط دو تا آمپول HCG 5000 برام نوشت گفت دوتاشم امروز بزن 😐

ولی دکتر خودم گفته بود پرولاکتینت باعث عدم بارداری میشه 

چیکار کنم؟؟؟

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

ببخشید طولانی شد خیلی به راهنماییتون نیاز دارم 

آخه آمپول رو برام آزاد نوشت دونه اینه ۴۲۰ تومن بود میگم ینی اگه پرولاکتین باعث عدم بارداری میشه آمپول رو بزنم یا نه؟؟

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید طولانی شد خیلی به راهنماییتون نیاز دارم  آخه آمپول رو برام آزاد نوشت دونه اینه ۴۲۰ تومن ...

هم امپولت بزن هم قرص شروع كن بخوردن 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍