2777
2789
اخه الان خیلی حال میکنیم یادمون میفته😂

عزیزمممم😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گشنه بودیم اما گوشیامون شارژش تموم شده بود و شارژ همرامون نبود خودمونم جون نداشتیم پاشیم غذا درس کنی ...

چه شب عروسی بود  پر از اتفاق های عجیب 

کرونا اون وسط چی می‌گفت لعنتی 

خوشبخت بشی عزیزم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شب عروسیم به محض اینکه رسیدیم خونه شوهرم‌ رو تخت ولو شد یه ثانیه بعد خوابش برد از خستگی

منم تا خود صبح بیدار بودم با دوستم‌‌ در مورد عروسی حرف میزدم

خیلی شب رویایی بود🤣😐😌

ما چون ماشین نداشتیم ماشین خواهرشوهرم اینارو ازشون خاستیم تزیین کنیم و.. اوناهم گفتن باشه ولی وقتی خ ...

توقع داشتی خودش چی سوار شه، باید از کسی که عروسی نمیاد قرض میکردین یا کرایه میکردین.

نمیتونی باور کنی چقد ازت خوشم اومد  دوس دارم کسانی رو که مثل خودم با چیزای ساده خوشحالن😘 ایش ...

انشاالله مرسی عزیزم💖

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
توقع داشتی خودش چی سوار شه، باید از کسی که عروسی نمیاد قرض میکردین یا کرایه میکردین.

عزیزم‌ماشین پدرش و اون یکی خواهراش خالی بودن ولی توقعی هم نداشتم بالاخره گفتم که صاحب ماشین بودن و منم چیزی نگفتم خدا به همه ببخشه😊💖

منم شب عروسیم به محض اینکه رسیدیم خونه شوهرم‌ رو تخت ولو شد یه ثانیه بعد خوابش برد از خستگی منم تا ...

😂😂

بابا ملت میگن شب اول اله و بله رمانتیکه و فلان ولی واقعا هردو طرف انقد خستن که فقط میخوان بخوابن شبای دیگه رو ازمون نگرفتن که😅

منک یاده شبه عروسیم میوفتیم میخام بشینم مثله همون شب زااااار بزنم 😑

چقد گریه کردم اخرشم با حولع افتادع بودم وسط اتاق و خابیده بودم صب بیدار شدم دیدم تو رخت خابم اصلا نمیدونم شوهرم کی اومد خابید بدبخت تازه خونه مادرشوهرمم بود ینی عروسیم شهرستان بود مجبور بودم ویلا مادرشوهرم باشم با یه مشت مهمون 

اصلا افتضاح بود 😭