2777
2789
عنوان

حس میکنم واس شوهرم بی ارزشم

139 بازدید | 5 پست

اخه ده ساله ازدواج کردیم اگه دعوا گرفت با خانوادش من فقط نگاه کردم گفتم خودشون حل میکنن توی هیچ کاریشون دخالت نکردم حرف نزدم چون فکر میکردم به من مربوط نمیشه من فقط ادم بده میشم شوهرم بدون گفتن ب من زمین گرفت با برادرش بعدش ب من گفت گفتم اوکی تنهای وسعش نرسیده طرح خونه ریخت از من نظر نخواست تلوزیون گرف ب من نگف درو پنجره انتخاب کرد نظر من مهم نبود سر یکی بودن حیاط اختلاف داشتن نکرد بگه بزارین نظر زنم چیه اونم حق زندگی داره اونجا الانم یه مسئله ای پله های طبقه بالا میاد تو حیاط ما  باهاش حرف زدن گفته هرکاری میکنین بکنین. من فقط از این ناراحتم ک اصلا منو ادم حساب نکرد نظرمو بپرسه وگرنه بخدا من اصلا مشکلی نداشتم سر همین یه بحثیم کردیم ولی حرفام تو دلمه هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سری اخلاقا برمیگرده به خصلت ادما بیشترش به نوع تربیت ربط داره بدبختانه تو ایران پسر خوب تربیت نکردن یه واقعیته از بس که جنس برترمیدونن اگه مادرشوهرت بهش یاد میداد که نظر شریک زندگیت مهمه یاهمه چیتون مشترکه یا خیلی چیزای دیگه که موجب ارزش دادن به زن بود الان شما اذیت نبودی سعی کن به روش و قلق خودش باهاش صحبت کنی و یادش بدی متاسفانه بعد ازدواج ما ها باید بشینیم پسر مردمو تربیت کنیم چاره نیس

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
عزیزم یه سری اخلاقا برمیگرده به خصلت ادما بیشترش به نوع تربیت ربط داره بدبختانه تو ایران پسر خوب ترب ...

من حس میکنم خودمم کم کاری کردم اگه دفعه های اول به روش میاوردم که از برخوردش ناراحتم شاید الان نظر منم براش مهم بود. الان فکر میکنم من فقط کلفت خونه و بچه هاشم

من حس میکنم خودمم کم کاری کردم اگه دفعه های اول به روش میاوردم که از برخوردش ناراحتم شاید الان نظر م ...

دورازجون.بله اینم درسته باید میگفتین

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔