2777
2789
عنوان

دندان دراوردن نوزاد چقدر طول میکشع

54103 بازدید | 69 پست

بچه ها از شروع اولین نشانه ها ی دندان دراوردن تا رویش اولین دندان چقدر زمان میبره 

دختر من پنج ماه و ۲۰ روزه 

از پریشب سینه نمیگیره مگر گیج خواب شه همش یچیزی میزاره دهنش فشار میده با لثه اب دهن هم داره بد اخلاق هم شده خواب هم کم شده گوشش هم انگار درد میکنه چون دست میزنم بهش آروم میگیره 

عزیزم بچه ها وقتی گوش درد باشن نمیشه دست به گوششون بزنی ،دردشون میگیره  و گریه شون بیشتر میشه

والا نصف شبی خیلی بیقرار بود من گوشش و مالش دادم یهو آروم شد خوابید 🤔😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من از ۵ ماهگی علائم داشت همه میگفتن داره دندون در میاره ولی هفت ماهگی درآورد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

پسرمن سه روزدیگه میشه 10ماهش...از چهار ماهگی اب دهنش زیاد میومد تا اینکه هفت ماه و17روزش بود دوتا دندون پایین و 9ماه و16روز دوتا دندون بالا اما برای دندون بالا یه کوچولو بیشتر اذیت شد...شنیدم دندون های بالا نی نی بیشتر اذیت میشه...اما هر نی نی با نی نی دیگه فرق داره... نمیشه زمان خاصی برای دندون دراوردن درنظر گرفت 

اذیتت میکرد؟ این علائمی که من گفتم و داشت؟

اره اذیت بود دائم دستش تو دهنش بود آب دهنش میومد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دوتا پایین و باهم درمیارن؟ یا دونه دونه 

دوتا پایین باهم...دوتا بالا هم باهم دراومد...حتی برای دندون بالا یروز شکمش هم ببخشید زیاد کار میکرد...اما نمیدونم جز علائم دندون دراوردن هست یانه 

حتی هنوز هم دائم دستش توی دهنش هست و اب دهنش زیاد میاد طوری که لباسش بیشتر مواقع خیس هست نمیدونم ماب ...

پرسه سختی من سه روز عین ادم نخوابیدم نه استراحت کردم

اشکال نداره دیگه هرکس بچه کوچیک داره اسن اتفاقا میفته و دیگه باسد کنار اومد با این شرایط

عزیزم شما سر رشته دارید از نوزاد یه سوال دارم دختر من چند وقت یه مدفوع چسبناک شده الان دو روز هم هست چند تا رگه قرمز داره مثل نخ داخل مدفوع میدونی چیه؟