2777
2789

دودلم ک شاید از مد افتاده

هیکلمم خوبه بهم میاد ولی نظر شما چیه؟ 

بخرم؟

تعداد رای : 58
نظرسنجی
عاره خوبه
29
50%
نه چرته
29
50%

اسی ببخش توروخدا پیام گذاشتم توی تاپیکتون،صلوات ب نیتت فرستادم حلالم کنی،حاجت روا بشی

عزیزان اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ ممنون میشم بیاد تاپیکم،اسکاج میبافم میفروشم،ختم ھم بخواین میخونم،خواھش میکنم اگہ میتونید کمکم کنید بیاید تاپیکم🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10336635&slug=بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین-تاپیکم&postId=276048659

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب هرکسی یه سلیقه ای داره من خوشم نمیاد و سلیقم نیست شاید توخوشت بیاد چون من قدم کوتاهه اینجور چیزا ب من نمیاد منم خوشم نمیاد درکل

ولی باز باخودته هرسلیقه ای یکی نیست که الان من از رنگ صورتی خوشم میاد دلیل نمیشه ک توام از صورتی خوشت بیاد

پس سلیقه دیگران برات مهم نباشه شاید یکی دلش بخواد گونی بپوشه ولی سلیقه تونباشه و تو دوست نداشته باشی اصل کار نظر خودته...تو باید خوشت بیاد بخری بپوشی با نظر دیگران میخای چیکنی