2777
2789
عنوان

سکه بفروشم طلا بخرم خیلی ضرره؟

271 بازدید | 14 پست

از ی دستبند خوشم اومده پول ندارم به اندازه اش 

میخوام ی ربع سکه بفروشم، بخرمش 

بعد اینکه دو قرون پول دارم طلا بخرم يا بنظرتون میاد پایین؟ 😐😐

ی تک پوش دارم، خورم به دیوار، خراب شده 😬😬

اونم دوست دارم عوض کنم ولی اگه بخوام به اندازه خودش ی چیزی بردارم باید کلی پول بزارم روش تو این اوضاع 😐😬

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

سکه ضررش خیلی کمتر از طلاست

اگه ضرر براتون مهم نیست باب دلتون دستبند بگیرید ولی اگه سرمایه واستون مهمه سکه خیلی بهتره

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سکه ضررش خیلی کمتر از طلاست اگه ضرر براتون مهم نیست باب دلتون دستبند بگیرید ولی اگه سرمایه واستون م ...

ممنون عزیزم ❤️❤️

تک پوشتو عوض نکن اگه از دستت در میاد .درش بیار بده تعمیرات طلا برا درستش کنن.

چند ساله دستم نمیکنم، جدا از اینکه خراب شده دوسش هم ندارم 😁8 سال پیش خریدم 

دستبند اگه بعنوان سرمایه میگیری بهتره همون سکه بمونه چون دستبند اجرتش بالاس موقع فروش ضرر میکنی یانه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

برا سرمایه نمیخوام، میخوام استفاده کنم 

تک پوش رو بفروش دستبند بخر بالاخره سودم میکنی چون تک پوش مال خیلی وقت پیش .همین دستبند رو که بخری چن ساله بعد بخوای بفروشی باز سود میکنی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

شاید تو عید پول بیاد دستتون . نازنین بانو الهی زایمان راحتی داشته باشین و به سلامتی و مبارکی نی نی تون بغل بگیرین میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن سحر @elahe_aab_1994    @samyar71    دعا کنین ممنون ♥️

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

شاید تو عید پول بیاد دستتون . نازنین بانو الهی زایمان راحتی داشته باشین و به سلامتی و مبارکی نی نی ت ...

ممنونم مهربونم

🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم