2777
2789

سلام

اول اینکه میخوام حواسمو پرت کنم از روی فکرا ولی میگم باید قبلش خودمو قانع کنم که دیگه فکر نکنم و بعد بیخیال بشم اما میگم توی فکرای وسواسی نباید قانع کنیم خودمونو وگرنه فکرای بیشتر میاد بخاطر همین میمونم چی بگم،دوم اینکه انسان همیشه در حال فکره من خوام اصلا خودمو قانع نکنم و همینطوری حواسمو پرت کنم اما وقتی میخوام حواسمو بدم به اطرافم تا حواسم پرت بشه یعنی فکرمو بدم به لحظه حال و الآن، اما یه فکراوسوالایی میاد به ذهنم درمورد همین لحظه اگه  بیخیالشون بشم که نمیشه به لحظه حال توجه کنم اخه این فکرام درمورد لحظه الانن و باز نمیتونم بیخیال بشم ، بنظرتون چیکار کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من قرصم خوردم ولی بهتر نشدم  الان چطوری بیخیالشون بشم نمیدونید؟

خب در کنار دارو درمانی روان درمانی هم نیازه دیگه 

یه سری افکارای غلط رو روانشناس باز میکنه و متوجهت میکنه که داری اشتباه فکر میکنی...

قرص چی خوردی دکتر تجویز کرده؟!

خب در کنار دارو درمانی روان درمانی هم نیازه دیگه  یه سری افکارای غلط رو روانشناس باز میکنه و م ...

قرص از ضعیف تا قوی خوردم مثل فلوکستین،ونلافاکسین،فلووکسامین،پاروکستین،کلومیپرامین،و.. و دارو های ارامبخش 

شما دکترین؟

قرص از ضعیف تا قوی خوردم مثل فلوکستین،ونلافاکسین،فلووکسامین،پاروکستین،کلومیپرامین،و.. و دارو های ارا ...

داداشم فلوکستین میخوره و خودمم یه دوره ای میخوردم خوب بود

نه متاسفانه 

میتونی از یه روانپزشک کمک بگیری آنلاین هم داره برای ویزیت اون کمک میکنه 

ولی در کل دارو بدون روان درمانی معنایی نداره اینجوری فقط معتادشون میشی