2777
2789
عنوان

خوابش دیدم دیشب🥲😭😭💔

596 بازدید | 33 پست

عشقم الان یک ماه هست از پیشم رفته دیشب خوابش دادم همینطور من پیام میدادم اون جواب نمیداد تا اینکه بالاخره جوابم داد گفت ببخشید که اینطور شد داخل این یک ماه مشکلی داشتم ببخشید اینطور شد

ای کاش واقعا اینطور بود این همه دارم بهش پیام میدم جوابمم میداد برای یک لحظه دلتنکش هستم خیلی

منممم🥺🖤 فالوم کرده.. ولی توی تلگرام هنوز بلاکم..

من از همه جا بلاکم فقط اینستاگرام بلاک نیستم که جوابم نمیده حتی درخواستم قبول نمیکنه پیچش فالو کنم😔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میرن یعنی نمیخوان مارو خب

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
🥲🥲😔😔💔💔 ولی من دوستش دارم

میفهمم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من از همه جا بلاکم فقط اینستاگرام بلاک نیستم که جوابم نمیده حتی درخواستم قبول نمیکنه پیچش فالو کنم😔 ...

بنظرم همچین کسیو که بلاکت کرده اصلا پیگیرش نشو که ارزش نداره مگر اینکه واقعا اشتباه بزرگی کرده باشی که بلاک کرده باشه برا من همچین چیزی اصلا قابل قبول نیس 

چکار کنم برگرده دیکه💔💔😭😭

هیچی ولش کن

بهش پیام نده....هرچی ببشتر بیوفتی دنبالش بدتره فک نکن با التماس  و گریه و دوست دارم گفتنت بر میگرده 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش