fesgheli_hastam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 608 عنوان کسی نامبر بوک داره این شماره چند بار بهم زنگ زده اسمش رو ببینه چی مینویسه 118 بازدید | 10 پست بچه ها اگه کسی نامبر بوک داره لطفا بگه میخوام بدونم مینویسه اسمشو یا ن ممنون اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔 1401/12/04 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10543 خب جواب بده نهایش بلاکش میکنییا سیوش کن پروفایلشو ببین اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
fesgheli_hastam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 608 بده ممنون عزیزم ۰۹۱۶۹۶۱۴۵۴۸ اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔
fesgheli_hastam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 608 خب جواب بده نهایش بلاکش میکنی یا سیوش کن پروفایلشو ببین 👌👌👌👌آخه شماره من فقط دست چند تا آشنا بود میخواستم ببینم کی هست ولی بعدش بلاک میکنم👌 اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔
fesgheli_hastam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 608 ممنونمممم خیلی لطف کردی❤😘🙏 اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔
خانومیjan عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3624 ممنونمممم خیلی لطف کردی❤😘🙏 حالا شناختیش یا نه؟ 🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت
faela عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3922 حالا شناختیش یا نه؟ نامبربوکو از کجا دانلود کردی؟با فیل.شکن باز میشه؟برا من خیلی وقته کار نمیکنه ❤
خانومیjan عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3624 نامبربوکو از کجا دانلود کردی؟ با فیل.شکن باز میشه؟ برا من خیلی وقته کار نمیکنه گوگل پلی ..با ف لتر کار میکنه 🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت
fesgheli_hastam مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 608 حالا شناختیش یا نه؟ نه اصلا تو فامیل نداریم ب این اسم 😂😪 اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔