2777
2789

داشتم به دوستم پیام می دادم اشتباهی دستم خورد رو لغو دوستی.بعد تاپیکی هم که توش با هم آشنا شدیم حذف شد کسی می دونه چکار باید بکنم؟ببخشید من خیلی تو نی نی سایت وارد نیستم. لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزن رو پروفایلش درخواست دوستی ارسال کن  شاید کاربریش ترکیده

راستش دستم خورد رو لغو دوستی حذف شد بعد خواستم درستش کنم اشتباهی یکی دیگه از دوستام رو هم حذف کردم برای یکیشون میشه درخواست دوستی فرستاد برای یکی دیگه نشد.  

[QUOTE=276062555]اسم کاربریش بگو تگش  تازه باهاشون دوست شدم  اگه اسم کاربریشون رو تگ کنم ...

نه تگ شدن که چیز بدی نیست تازه خوشحال میشه من وقتی کسی تو تاپیکش تگم میکنه ذوق میکنم😂😍😚

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
نه تگ شدن که چیز بدی نیست تازه خوشحال میشه من وقتی کسی تو تاپیکش تگم میکنه ذوق میکنم😂😍😚

راستی ده تا صلوات هم به نیت شما فرستادم. خوشبخت بشی عزیزم. اگر دوست داشتی برای خوشبختی تو ازدواج نذر حضرت ام البنین بکن. حالا هر چی دوست داشتی(صلوات، زیارت عاشورا یا ...)

راستی ده تا صلوات هم به نیت شما فرستادم. خوشبخت بشی عزیزم. اگر دوست داشتی برای خوشبختی تو ازدواج نذر ...

عزیزمم ممنونم از دل مهربونت لطف کردی😍😚

من واستون آیت الکرسی خوندم خوشبخت باشی🌹🌹🌹

راستی ده تا صلوات هم به نیت شما فرستادم. خوشبخت بشی عزیزم. اگر دوست داشتی برای خوشبختی تو ازدواج نذر ...

چشم واقعا خوبه ؟😍

صلوات خوبه چجوری نذر کنم روزی  چنتا مثلا

چشم واقعا خوبه ؟😍 صلوات خوبه چجوری نذر کنم روزی  چنتا مثلا

من شنیده بودم به یک نفر گفتم الان خداروشکر ازدواج کرده و خوشبخته. هر جوری دوست دارید مثلا روزی صد تا صلوات نذر ایشون. یا روزی یه سوره ی یاسین . یا هر جور دیگه ای خودتون راحتید‌.