داشتم به دوستم پیام می دادم اشتباهی دستم خورد رو لغو دوستی.بعد تاپیکی هم که توش با هم آشنا شدیم حذف شد کسی می دونه چکار باید بکنم؟ببخشید من خیلی تو نی نی سایت وارد نیستم. لطفا راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش دستم خورد رو لغو دوستی حذف شد بعد خواستم درستش کنم اشتباهی یکی دیگه از دوستام رو هم حذف کردم برای یکیشون میشه درخواست دوستی فرستاد برای یکی دیگه نشد.
نه تگ شدن که چیز بدی نیست تازه خوشحال میشه من وقتی کسی تو تاپیکش تگم میکنه ذوق میکنم😂😍😚
راستی ده تا صلوات هم به نیت شما فرستادم. خوشبخت بشی عزیزم. اگر دوست داشتی برای خوشبختی تو ازدواج نذر حضرت ام البنین بکن. حالا هر چی دوست داشتی(صلوات، زیارت عاشورا یا ...)
من شنیده بودم به یک نفر گفتم الان خداروشکر ازدواج کرده و خوشبخته. هر جوری دوست دارید مثلا روزی صد تا صلوات نذر ایشون. یا روزی یه سوره ی یاسین . یا هر جور دیگه ای خودتون راحتید.