2777
2789
عنوان

کاربر مهر-بانوو

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 31 پست
سلام به روی ماهت 🙏👏 راستش من اینجا دکترهایی که واقعا خوب بودن و میشناختم را معرفی کردم اگه کسی پر ...

عزیزم پسرم مشکل قلبی داشت و تحت نظر یه دکتر بود تو تهران اگه اشتباه نکنم و خودتون بودین  شما دوتا پزشک بهم معرفی کردین که یکیش شیراز بود و اون یکی تهران که من با اولین باری که رفتم پیش این دکتر زندگیم تغییر کرد وکاش زودتر این پزشک رو پیدا میکردم خلاصه دکتر گفت که عمل نمیخواد اصلا هربار که رفتیم پیشش خبر خوب پشت سر هم تا اینکه پسرم کاملا خوب شد کاربری قبلیم ترکید و پیداتون نکردم ناخودآگاه الان دیدم و احساس کردم شما بودین من همیشه تو این مدت بهتون فکر میکردم به مسیری که برام بواسطه ی شما روشن شد دعاگوتونم همیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یه تاپیک دیگه  و یه کاربر دیگه مشکل داشت 🤣 من ریپلای کردم فقط

نه آنلاین بودش اینجا😂

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
عزیزم پسرم مشکل قلبی داشت و تحت نظر یه دکتر بود تو تهران اگه اشتباه نکنم و خودتون بودین  شما دو ...

وای خدا چقدر من خوشحالم چقدر من اشک می ریزم چقدر خوشحالم که مشکل پسر گلت حل شده،ممنون که به یادم بودی و دعام کردی من واقعا یادم نیست ولی همینکه مشکلتون حل شده و دعاگوی من بودین خیییلی برام خوشحال کننده هست،💖💖💖

الهی همیشه زیر سایه خداوندا مهربان سالم و سلامت باشین 🙏🙏🙏🌺🌺

راستش من تو تاپیکهای زیادی دیدم که اگه کسی اسم دکتری را میپرسه چندین نفر فقط به قصد تبلیغات و حتی ضد تبلیغ میان کامنت میذارن و کاربرها رو گمراه میکنن و همیشه هم ناراحت میشم وقتی میبینم اینچیزا رو؛ به شخصه نه الکی از دکتری تعریف میکنم نه الکی از دکتری بدی میگم ؛ فقط تجربه واقعی خودم را میگم ، چون گمراه کردن کاربرها حالا چه با کامنت های تبلیغاتی  چه با کامنتهای ضد تبلیغ هم بنظر من خودش به جور حق الناس محسوب میشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم شما خودتون فرزندتونو با مشکل قلبی از دست داده بودین درسته ؟ یا من اشتباه میکنم ؟

نه گلی من مشکل قلبی نداشتن بچه هام ولی وقتی میرفتم کاردرمانی خیلی از مادرها رو میدیدم ‌که بچه هاشون بجز مشکل مغزی مشکل قلبی هم داشتن طفلیها؛ شاید بواسطه اون بوده کع دکتری رو معرفی کردم، میگم الان واقعا حضور ذهن ندارم و یادم نیست که کی کامنت گذاشتم 

اما همینکه شما مشکلت حل شده و دعاگوی من بودی خیییلی خوشحال کننده هست برام💖💖💖

عزیزمی خدا پسرای گلتون رو براتون حفظ کنه و شاهد موفقیت هاشون باشین همیشه 

چون چندسال گذشته ممکنه اشتباه تو ذهنم مونده باشه 

اما  عکس پروفایلتون و اسمتون تو ذهنم بود 

ممنونم بابت خوشحالیتون خودم که خیلی خوشحالم آخرین سری دکتر چند ماه پیش بود که دیگه تموم شد و ماهم به آرامش رسیدیم 

بازم ممنون دوست گلم سایت به آدمایی مثل شما نیاز داره که با راهنماییشون رفع مشکل میکنن 

انشاالله برقرار باشین و خوشبخت 

اسم کاربری قبلی من تسنیمم بود اگه خواستین صندوق پیام هاتونو چک کنید شاید منو پیدا کردین 

بازم ممنون عزیزم 🌷😘

عزیزمی خدا پسرای گلتون رو براتون حفظ کنه و شاهد موفقیت هاشون باشین همیشه  چون چندسال گذشته ممک ...

قربانت زنده باشی عزیزم ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، ممنون از دعاهای قشنگت  🌺🌺🌺💖💖💖

خداراشکر که خیالتون راحت شد و آسوده خاطر شدین؛؛ حتی اگه منو با کاربر دیگه ای هم اشتباه گرفته باشین بازم کامنت شما منو به شدت خوشحال کرد، 

ارهههههه تسنیمم رو یادمه توی لیست دوستهام بود،🙏🙏💖💖

پروفایلت یه خانم بود یا بازم من حضور ذهن ندارم مثل همیشه؟😁

پروفایل خودم یادم نیست 😁 ولی اشتباه نمیکنم احساسم میگه شما بودین  عزیزمی دوست خوبم 🌷

اوففف فکر میکردم فقط خودم کم حواسم😁😁😅😆

💖💖💖🙏🙏🙏🌺🌺🌺

نه بابا تنها نیستی من افتضاحم خودم کلافه شدم از دست خودم پسرم بهم میگه حواس پرت شدی مامان 😅

😆😆

من یه چیزهایی رو یادم میره اصلا بشنوی خندت میگیره 😦😦🤣🤣

😆😆 من یه چیزهایی رو یادم میره اصلا بشنوی خندت میگیره 😦😦🤣🤣

از عوارض کروناست چندبار گرفتم مغزم مشکل پیدا کرده 

خدا نجاتمون بده 

بهرحال خوشحال شدم از هم صحبتی شما مهربون 

شاد باشین 🌷❤️