2777
2789
عنوان

مقایسه شدن

147 بازدید | 14 پست

تا حالا شده همسرتون شما رو با بقیه مقایسه کنه؟

بعضی وقتا همسرم میگه تو چرا مثل بقیه نمیری سر کار

و به شخص خاصی اشاره میکنه

من ناراحت میشم 

خیلی بدجور 

تا چند روز این ناراحتی دست از سرم برنمیداره

شبا خواب خیانت میبینم

ب نظرتون چیکار کنم

که اذیت نشم

کار کن

دوست دارم کار کنم ولی نشده

مامانم هم نیاز ب پرستاری داره،دیسکش عمل کرده نمیتونه فعلا راه بره باید پیشش باشم

چند جا هم رفتم برای کار ولی شرایط جور نشده

خودم دوست دارم کار کنم ولی نشده

ناراحت میشم منو با کسی مقایسه میکنه که شرایطش با من زمین تا آسمون فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم کار کنم ولی نشده مامانم هم نیاز ب پرستاری داره،دیسکش عمل کرده نمیتونه فعلا راه بره باید پ ...

جدا از شرایط و مشکلاتی که داری.. از خودت راضی هستی؟ از چیزی که هستی؟ 

کسی لایکم نکنه

نه،دوست داشتم اون طور که برنامه داشتم برای زندگیم پیش بره ولی هیچ کدوم نشد

منم اوایل زندگی مشترکم بنا بدلایلی ی مدت بیکار بودم و میدیدم شوهرم راضی نیست.... اگه هی به ناراحت شدن از حرف شوهرت ادامه بدی شوهرت بیشتر و بیشتر تحقیرت میکنه  

کسی لایکم نکنه

ولی از مقایسه شدن از طرف شوهرم با یکی دیگه واقعا بیزارم

وقتشه یکم تکون بخوری.. خودتو دست کم نگیر.. سرخوردگیه توعه که باعث میشه شوهرت به خودش اجازه بده باهات اینجوری حرف بزنه.. شوهر من جرعت همچین کاری رو نداره.. نمیگم برو کار پیدا کن ولی یکم به زندگیت سازمان بده

کسی لایکم نکنه

وقتشه یکم تکون بخوری.. خودتو دست کم نگیر.. سرخوردگیه توعه که باعث میشه شوهرت به خودش اجازه بده باهات ...

🙄😐یه طومار بلند بالا نوشتم براش

و از همه حس های ناراحت کننده ای ک با حرفش بهم  منتقل کرد،گفتم

چطور سازماندهی کنم🙁؟

😐 پس ناراحت نشم؟ ولی دست خودم نیست میشم🤦‍♀️

منظورم اینه عزیزم جای ناراحت شدن بشین فکر کن ببین چیا لازمه که یکم خودتو ارتقا بدی.. نه صرفا بخاطر حرف شوهرت.. بخاطر اینکه دیگه کسی به خودش اجازه نده همچین حرفایی بهت بزنه.. اعتماد بنفس داشته باش.. به شوهرت بفهمون الان با شرایطی که داری  یکم سخته بخوای کار کنی ولی میخوای تلاشتو بکنی

کسی لایکم نکنه

🙄😐یه طومار بلند بالا نوشتم براش و از همه حس های ناراحت کننده ای ک با حرفش بهم  منتقل کرد،گفت ...

میدونی این چیزیه که خیلی از ماها بعد ازدواج دچارش میشیم.. کم کم خودمونو یادمون میره بس که خودمونو وقف اطرافیان میکنیم.. بشین فکر کن ببین چی کم داری تو زندگیت.. نه از لحاظ مالی.. بقیه چیزا رو میگم.. کسی رو هم در نظر نگیر.. فقط منافع خودتو در نظر بگیر

کسی لایکم نکنه