2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماهه نشستم گوشه خونم،لیست کارای خونه تکونی روی دیوار داره دهن کجی میکنه...خریدامم یکی دو قلم خریدم...

هیچ ذوقی  کارنیست...نگرانم.نگران بعد از عید...ینی میتونم بچمو سال بعدم ببرم مدرسه ای که دوس دارم،متونم براش وسایلی که دوس داره بخرم....

از خیر بچه دومم گذشتم با اینکه عاشق بچه ام😔

ذوق که همیشه دارم برای عید ولی فکر نکنم با این اوضاع قیمت ها خرید زیاد کنم 😕

دقیقا یه مانتو که ۷۵۰ تازه مغازه اون طرف تری هاش ۸۵۰ یه مانتو لی هم بود نمیدونم حالا با شلوار یا بی شلوار ۱ و خورده ای دقیق یادم نیس چون از بس گرونه به دردم نمیخوره قیمتش

نه کرونا گرفتم دارم به همه هم سرایت میدم .با مادر شوهرو دختراش قهریم اونطرف نمی رم خریدم فکر نکنم چو ...

علائمت چیه؟من اول تنگی نفس گرفتم دیشبم تب و لرز و بدن درد .تا انگشتامم جون نداده.

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

مانتوها همه بالای یک میلیون، یعنی یه خانوم بخواد خرید کنه حداقل 6 7 میلیون لازمه، به جز لوازم آرایشی ...

دقیقا تازه هیچی هم نمیشه یکی یا دو تا مانتو دوتا تاب یا تیشرت برای زیر مانتو شلوار لی کیف و کتونی کفش شال 

علائمت چیه؟من اول تنگی نفس گرفتم دیشبم تب و لرز و بدن درد .تا انگشتامم جون نداده.

تب لرز بدن درد گلو درد گوشا مم انگارداغ شدن بعدم سینه ام می سوخت کل مفصلا م درد می کنه فقط می خوام بخوابم حتی غذا هم به زور می خورم

خدایا شکرت

تب لرز بدن درد گلو درد گوشا مم انگارداغ شدن بعدم سینه ام می سوخت کل مفصلا م درد می کنه فقط می خوام ب ...

پس منم کرونا گرفتم؟من تا چشمامم درد میکنه .الان یکم بهترم تا صبح ۴ تا پتو انداختم روم باز سردم بود

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

من حساب کردم شد یه میلیون البته بستگی به مدلشون داره 

شلوار خونگی رو دونه ای 210 و 270 خریدم 

شومیز 530

یه شلوار لی بیرونی 490 

تیشرت 298 😏

با یه ست لباس زیر... 

کلا همه قیمتی هست، من هرجا نگاه کردم مانتو زیر 900 تومن ندیدم، اما همون ارزونا هم دیگه ارزون نیستن، من پارسال مانتو خریدم 400 الان واقعا همون 900 تومنیا هم مثل کارای پارسال نیست 

یه کیف دسته بلند چرم دیدم ازش خوشم اومد

1میلیون و 200، تازه این کوچیک بود نسبتا، زنونه بزرگا که بالای 2 میلیون بودن 

کفش هم 1میلیون و 600 اینم چرم

یه دور توی بازار بزنید متوجه تفاوت‌ قیمت زمین تا آسمون پارسال تا امسال رو میشید 

پس منم کرونا گرفتم؟من تا چشمامم درد میکنه .الان یکم بهترم تا صبح ۴ تا پتو انداختم روم باز سردم بود

منم همونطور بودم باجوراب پشمی زیر لحاف پاهام باز یخ می زد رفتم دکتر سرم زد ولی همون دوسه روز خوب بودم بازم بدتر شدم . مشکل اینه بچهام کوچیکن استراحت ندارم و

خدایا شکرت