2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه ۸۰ ها  با اینکه خودم ۷۰ ام

اونا هنوز وارد زندگی مشترک نشدن میتونن ازدواجم نکن و ب پیشرف فک کنن ن مثه ما ک بت دلار دو هزار تومن شوهر کردیم شش ماه بعد شد چهارده تومن الانم پنجاه تومن

شصتیا جمع کردنی هارو جمع کردن دیگ

خیلی از دهه شصتیا الان وسط جوونیشونه و دوران نوجوانی و کودکیشون به خاطر مغز پوسیده خانواده هاشون زیاد جالب نبوده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
اونا هنوز وارد زندگی مشترک نشدن میتونن ازدواجم نکن و ب پیشرف فک کنن ن مثه ما ک بت دلار دو هزار تومن ...

چرا همه سختی رو تو ازدواج میبینید؟

فکر نمیکنید اونی که مجرد هست هم تلاش برابر داره؟

تو اکثر زوج های ایرانی متاسفانه اینجوریه که مرد فقط کار میکنه

به خاطر همین انقدر ازدواج رو سخت میبینید...اگر تلاش دو طرفه در مسئله مالی باشه دغدغه ها با زمان مجردی برابری میکنه

اون ادم مجرد هم رفاه میخواد

اونم عشق میخواد و زندگی 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
چرا همه سختی رو تو ازدواج میبینید؟ فکر نمیکنید اونی که مجرد هست هم تلاش برابر داره؟ تو اکثر زوج ها ...

با ی بچه چجوری میخوای کار کنی نیاری هم ک همون بهتر ک مجرد بمونی و کار کنی بعد ازدواج نهایتا سه سال میتونی برا بچه صبر کنی

با ی بچه چجوری میخوای کار کنی نیاری هم ک همون بهتر ک مجرد بمونی و کار کنی بعد ازدواج نهایتا سه سال م ...

موافق نیستم باهاتون

در هر صورت،نظرتون محترمه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
دهه ۸۰ سوخته س  بدترین دوره تاریخی به دنیا اومدن  اینده شون 🥺بمیرم حتی اینقد گرونه نمید ...

ازدواح هیچی حالا

کرونا و وضع نابود اموزشی و تصمیم چرت چند تا ادم بی سواد گند زد به کنکور و زندگی و ایندمون رفت☺

لایک نکن.

ازدواح هیچی حالا کرونا و وضع نابود اموزشی و تصمیم چرت چند تا ادم بی سواد گند زد به کنکور و زندگی و ...

اینقد چشمتون زدن 

هی میگفتن دهه هشتادیا فلانن ...

گند زده شد به همع‌چی 

من خودم هفتادیم 

خداروشکر از سر گذروندم یکم دلم قرصه 

ولی داداشم بیچاره هرجور فک میکنم‌نمیتونم ازدواج کنه تو این اوضاع

اونا هنوز وارد زندگی مشترک نشدن میتونن ازدواجم نکن و ب پیشرف فک کنن ن مثه ما ک بت دلار دو هزار تومن ...

درسته ولی اونا نتونستن لذت ببرن از جوونیشون چون همش تو گوشی بودن خیلی زودتر از وقتش بزرگ شدن 

البته که خودمم بچگی خوبی نداشتم

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!