2777
2789

بچه ها کمک اعصابم خورده میخایم زمین بخریم باید طلا هامو بدم حتی حلقه ازدواجمو ولی شوهرم اینجور نیست ک دیگه برام نخره چون تابستون بخاطر ماشینمون دادم دوباره خرید الانم میگه سهمت زمین  رو اندازه پول طلات بهت میدم 

چکار کنم از دیشبه نخوابیدم 😶

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

بابامم میگه از خاک هیچ موقع ضرر نمیکنی باز دوباره برات میخره واقعا سر در گمم

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده بره ولی بگو هر چقدر طلا دادم گرمش رو برام بخر 

الان رفت شهرداری بپرسه ک زمین مشکل نداره بعد گفت خودتو میبرم طلا فروشی برای فاکتور گرمش بعد برات کم کم میخرم 

اخه دلم نمیاد هم طلاهام نو هست هم ک دوست ندارم دستم خالی بشه 

اگه همچین شوهری داری من بودم حتما میدادم. سهم زمین خیلی با ارزش تره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
اگه زمینش مسکونیه و جای پیشرفت داره بده. چند گرم داری؟

تقریبا یه ۵۰ گرمی میشه میدونم زیاد نیست اما خب بازم خودش به کمکیه 

الان رفت شهرداری بپرسه ک زمین مشکل نداره بعد گفت خودتو میبرم طلا فروشی برای فاکتور گرمش بعد برات کم ...

بیخیال دو تا تیکه نقره بخر.ولی اگه زمین موقعیت خوب داره دنگ بزنه به نامت چون طلا هی میکشه بالا شاید نخره دوباره 

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
بابا ت درست میگه   واقعا این همه وابستگی ب طلا رو درک نمیکنم   حالا خوبه میدون ...

قبلا اصلا اینجوری نبودم خداروشکر کار شوهرم خوبه تقریبا روز ۷ الی ۱۰ در میاره اما وم عیدی من دستم خالی میشه 

تقریبا یه ۵۰ گرمی میشه میدونم زیاد نیست اما خب بازم خودش به کمکیه 

منم مقداری برای خرید خونه فروختم البته خونه رو بنامم زده ولی دیشب میگفت فکر کنم طلا میخریدیم بیشتر سود میکردیم سرعت رشد طلا فضایی شده.