2777
2789

یکم سرگیجه دارم.

خیلی گرسنه میشم و سر معدم میسوزه همش و اذیته معدم.

درد لگن... درد شکم و کمر خیلی و مخصوصن سمت چپم.

توی کمر به پایین و پاهام خیلی احساس کوفتگی میکنم.

دو روز مونده به موعدم حدودن.

اینم عکس بیبی چکمه.

من ۳ روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود 

بعد ۵ روز آز دادم مثبت شد 

همین علائم شما رو داشتم تقریبا

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد سینه هم داشتید؟ من درد سینه ندارم

نداشتم اصلا 

بیبی چکم منفی بود 

ولی بعد گذشت ۵ روز از موعد هم بیبی چکم مثبت شد هم آزمایشم 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

منم دیروز سرگیجه زیاد و چند وقته ماهیچه های دست و پام و لگنم میگیرن انگار امروز میخوام بیبی چک بذارم دعا کنید برام خواهشا🥺🥺🥺🥺الهی به همین ماه مبارک شماهم باردار باشی عزیزم به نظرم صبر کن ۴ یا ۵ روز دیگه باز بذار انشالله که هستی

دو روزه میزارم یه هاله ای داره. امروز از دیروز یکم پررنگ تر بود هالش

زوده هنوز من خودم بعد از ۲ ماه فهمیدم پریودم نمی‌شدم ولی همه چی منفی میشد

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان