2777
2789
عنوان

چند ماهه حالم بده داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 53 پست
میشه بدونم چیکار میکنن و چجوریه؟

بله ،رفتم پیش دکتری که طب کلاسیک خونده بود ولی متخصص و محقق طب سنتی هم بود ایشون سوالات زیادی از من پرسیدند مزاجم رو تشخیص دادند و طی چندماه آروم آروم با دمنوش و عرقیات گیاهی حالم بهتر شد و جالبه که خیلی از مشکلات دیگه ای هم که داشتم و یادم رفته بود بگم با مصرف داروها خود به خود رفع شدند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری های اعصاب و روان مثل سرماخوردگی نیست که دارو بخوری خوبشی بد قطع کنی باید مرتب طی چندین سال بر ...

قرص ضد افسردگی کلا اثری نداشت بعدم خانوادم درکم نکردن گفتن الکیه دکتر چرت میگه توجه نکردن بهم و بیشتر اذیتم کردن ت یه محیط تنش زا زندگی میکنم

بعضی دکتراهم الکی صدتا دارو مینویسن. بازم میگم دکتر خوب برو ان شاالله

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

کلا محیطش خود طرف که میشینه پشت میزش همه چیش دلم نمیخواد

ببین تو نیاز داری یکی باهات سحبت کنه وتو از مشکلات روحیت  بگی و اونم بلد باشه راهکار بده که بهتر شی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
سلام عزیزم بعضی مواقع بین بد و بدتر بایدیکیو انتخاب کرد اضطراب وافسردگی درمان نشه بیماریهای روانی ب ...

به اون دوست عزیز هم گفتم قرص ضد افسردگی برام تاثیری نداشت وقتی میرفتم دکتر احساس ضعیف بیشتر میکردم. بقیه رو میدیدم خوشحالن و انگیزه دارن همش حس بد داشتم حسرت میخوردم نمیخواستم برم دیگه پیش دکتر دلم نمیخواست هیچ جوره

به اون دوست عزیز هم گفتم قرص ضد افسردگی برام تاثیری نداشت وقتی میرفتم دکتر احساس ضعیف بیشتر میکردم. ...

عزیزم باید قرص عوض بشه. وهمچنین دکتر خوب.والا منم مثل تو بودم خیلی تنفرداشتم ازدکتر رفتن ولی دیگه تصمیم دارم برم.شوهرمم همینطور.

پسرم ۳ سالشه و ۳ تابیماری داره .از بدو تولد ما درگیرم 

. من و باباش تصمیم گرفتیم بریم دیگه

ان شاالله ب حق ۱۴ معصوم حال روحیت خوب بشه که نیازی به دکتررفتنت نباشه الهی آمین

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ببین تو نیاز داری یکی باهات سحبت کنه وتو از مشکلات روحیت  بگی و اونم بلد باشه راهکار بده که بهت ...

امیدی ندارم مخصوصا به این چیزا. هیچ امیدی ندارم هیچیم ت زندگی ندارم با هیچ حالم خوب نمیشه فقط دلم میخواد بمیرم اگه میشد زودتر کار خودمو تموم کرده بودم خیلی فک کردم به مردن

بله ،رفتم پیش دکتری که طب کلاسیک خونده بود ولی متخصص و محقق طب سنتی هم بود ایشون سوالات زیادی از من ...

عزیزم آنلاین درمان‌نمیکنن؟