بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام خانم گل عزیزم پسرم سال اول همزمان با دبیرستانش بعضی درساشو کلاس رفت که یه تایم خیلی زیادی ازش میگرفت ومتاسفانه رتبش 2800 شد که چون دندون میخاست قبول نشد .
سال دوم دیگه کلاس نرفت گفت به اندازه ی کافی کتابو جزوه دارم برا خوندن . و ضمن خوندن تعداد تست زدنشو خیلی خیلی زیاد کرد که باعث میشد مطالب بیشتر تو ذهنش حک بشه
مشاور غیر حضوری هم داشت فقط تلفنی در ارتباط بودن ولی بنظر من مشاور انقدرا کاری نمیکنی فقط شاید انگیزه ی بیشتر بده ویا شاید بچه ها مجبورن بهش گزارش بدن خودشونو ملزم کنن که بیشتر تلاش کنن
نزدیک کنکور که شد خودم تنها بدون اینکه پسرم بفهمه رفتم پیش مشاورتحصیلی شغلی که سال قبل کارنامه ی کنکور پسرم رو دیده بود بنظرم ادم کاربلدی بود یه سری توصیه کرد که خوب بود
مثلا تاجایی که یادمه میگفت دوهفته مونده به کنکور شروع کن بهش عرق نسترن بده و چیزایی که طبع گرم دارن یادمه سه شنبهی آخر مونده به کنکور گفت بهش میگو بده ویه سری توصیه برا استرسش
مثلا گفت ممکنه دوروز مونده به کنکور از استرس حالت تهوع پیدا کنه اصلا اصلا بهش نگید ماله اضطراب و استرسه بجاش بگید بخاطر غذا یا میوه ی سردی هس که مثلا دیشب خوردی