2777
2789

روز قبل خریدامو انجام میدم کاهورو فقط میشورم و خونه رو تمیز میکنم بقیش همون روز انجام میدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مهمان تاریخ اومدنش از قبل تعیین شده باشه روز قبل از مهمانی 

اول نظافت منزل

دوم خرید 

سوم هم درست کردن کیک و دسر و سبزی پاک  کردن 

روز مهمانی اول آماده کرده ظروف میوه و چای و قهوه و..... و چیدن میوه بعد

بار گذاشتن خورشت های که نیاز به جا افتادن دارن 

بعد پختن غذاهای دیگه اخرین کار سالاد درست کردن که پلاسیده نشن هیچ وقت روز قبل یا صبح سالاد درست نکن از شکل میفتع 

در آخر تمیز کردن آشپزخونه و جارو برقی زدن مجدد میپرم تو حمام دوش میگیرم لباس می‌پوشم و آرایش میکنم 

تمام.