2777
2789

تا الان خواننده خاموش بودم هزاربار خواستم عضو بشم و پشیمون شدم. مگه چه حرفی دارم که بزنم یا شما چه جوابی دارید که بهم بگین. امشب دیگه از شدت بغض و گریه خواستم درددل کنم و بعدشم کاربریمو بترکونم‌. چرا خدا باید منو اینجوری خلق می کرد چرا من باید اینقدر زشت و کریه می شدم. چرا اصلا پدر و مادر من که جز نژاد سیاهن باید تولیدمثل میکردن؟ اصلا قبلش به آینده یه آدمی مثل من فکر کردن که چقدر قراره غم و غصه به دلش بمونه؟ توی مدرسه و دانشگاه و محیط بیرون هیچ دوستی نداشتم و همش متلک و طعنه شنیدم. روزی هزاربار به خودم و خانوادم لعنت میفرستم. یه وقتایی اونقدر گریه می کنم و کفر می گم که میخوام خون بالا بیارم از بس گلوم زخم میشه.

تو رو جون عزیزاتون فقط عکس نخواست یا نگین عکس که بزرگترین حس تحقیر برای من همینه من از بچگی تا الان فقط برای شناسنامه و این چیزا عکس گرفتم اونم عکس سه در چهار همیشه از دوربین فراری بودم اصلا چرا یکی مثل من باید توی عکسا باشه برای خراب کردنشون؟   

حالا اگه من بگم ایده آلم سیاه پوسته اونم خیییییلی سیاه فکر میکنین شر میگم☹️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر ، تو هیچوقت نباید به خاطر اینکه صرفا رنگدانه های پستت تیره تره کفر بگی ، به نظر من تو اتفاقا با بقیه فرق داری و همین تفاوتت زیباترت میکنه لبخند بزن گلم این حرفا چیه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

ناشکری نکن عزت نفس داشته باش بگو همینیم هستم ارزش آدممارو رنگاشون مشخص نمیکنن چ سیاه پوستایی چرک لای انگشتای پای بعضی سفید پوستا نمیشن با اغراق 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚

عزیزم اگه کسی حرفی زده دهنشو اندازه شعورش باز کرده 

راضی باش خدای مهربون همه بنده هاشو یجور دوست داره 

ان شاالله خدا انقد بهت عزت بده 

عزیز و بزرگ بشی 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

عزیزم

شما اعتماد به نفست پایینه

یکم رو خودت کار کن

کافیه یه گوگل کنی

سیاه پوست‌هایی هستن که به خودشون میرسن و چقدر زیبان

همه مخلوق خداییم

لابد ارادش بوده که یکی سفید باشه

یکی زرد

یکی سرخ

یکی سیاه

مگه ما میدونیم‌حکمتشو؟

خیلی ببخشید ولی بنظرم اطرافیانت و دوستات خیلی عقده ای بودن که از رنگ پوست برای تحقیر استفاده کردن 

من خودم پوستم تیره س . اصن برام مهم نیس 

مگه چند تا رنگدانه توی بدن چیه حالا . منم البته شده مسخره کنن حتی داییم چون من خانواده مادریم سفیدن اما من و خواهرم تیره . ولی من یه درصدم اهمیت ندادم . واقعا اهمیت نده و آدم حساب نکن کسی که چشمش ب رنگ پوسته!

هر کامنتی که میدم برای استارتر،  ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری 

عزیزم ، چند سالته؟ 

چه حس بدی رو تجربه می‌کنی. 

من همیشه بخاطر اینکه یه دختر خاله خیلی خوشگل داشتم که همسن بودیم، باهاش مقایسه میشدم و برچسب زشت بودن می‌خوردم. خیلی عذاب کشیدم. خیلی. 

تاحدودی میفهمم چقدر سخته. ☹️☹️☹️

فقط می‌دونم باید روی عزت نفست کار کنی. 

وقتی یاد بگیری خودتو از درون دوست داشته باشی همه چی درست میشه. 

خدایی الان که دیگه زمان قدیم نیست بگن فقط سفیدا خوشگلن و ... این همه مدل سیاه تو کل جهان هست که خیلی هم جذاب و محبوب هستن.

ولی من عاشق چهره سیاه پوستام چرااینجوری میگی😟 همه خوشگلن هرکی یجوری ادمامتفاوتن قرارنیست همه قدبلندو موخرمایی وچشم رنگی وپوست سفیدباشن دنیاباهمین تفاوتاس که قشنگه خودتودوست داشته باش ادمای دورت لیاقت ندارن شعوروفرهنگ نداشتن توچراباورمیکنی وروخودت عیب میذاری؟!!مطمعنم اشتباه فکرمیکنی ببین تودنیا چندین سیاه پوسته که موفقه ومشهور ومحبوب پس زندگیتو بکن خیلی چیزاتوزندگی مهم تروباارزش ترازرنگ پوسته!مثل انسانیت شخصیت فرهنگ و…

ببین زمانی بهت احتمرام میزارن که خودت به خودت احترام بزاری اگه سفید سفیدم باشی ولی اینقدر انرژی منفی داشته باشی نه کسی نزدیکت میشه نه احترام میزاره 

سعی کن دختر اعتماد بنفست ببری بالا زیبایی دختر به اعتماد بنفسشونه شاید در مرحله اول قیافه بیاد تو چشم ولی اخلاق نگهدارندش هست هستن خیلیا که در مرحبله اول هممون جذبشون شدیم اینقدر اخلاقشون بد بود همه ازشون فراری بودن 

حتما مشاوره هم برو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗