2777
2789
عنوان

بیاید چند ترفند برای خوش تیپی و تغییر بدون زیاد خرج کردن یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 48 پست

من مانتو عقدم سفید و بلند و بالاش استایل کت بود. دیدم مانتو سفید اینجوری ضایع است جایی بپوشم و هنوز تنم میرفت. برداشتم کوتاهش کردم شد عین کت. با شلوار راسته مشکی و شال مشکی پوشیدم عالی شد

. گاهی لباسای قبلی اگه هنوز نو و قابل پوشیدن باشن با یکم تغییر یه استایل جدید بهتون میدن 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  مهری ثوامری رو سرچ کن تو اینستا

مبتدی هستم واقعا میشه؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

مبتدی هستم واقعا میشه؟

بله عزیزم

ایشون مربی خوبی هستن فوق العاده خوب 

دوره هاش هزینه کمی دارن 

میتونین یکیش رو بگیرین و خودتون متوجه میشید چطور آموزش میدن 

با خودشون هم مشورت کنید بهتره 

خدایا شکرت 

خانوما اگر نمی تونید صبر کنید از تاپیک تشریف ببرید بیرون. یکی هم به فکر هم نوعشه و تاپیک حال خوب کن میذاره انقد بهش ایراد می گیرید که دیگه نذاره.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
بله عزیزم ایشون مربی خوبی هستن فوق العاده خوب  دوره هاش هزینه کمی دارن  میتونین یکیش رو ...

مرسی عزیزم لطف کردین حتما این کارو میکنم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خانوما تا استارتر میگه جواب سوال منم لطفا بدین خیاطی رو میشه مجازی یاد گرفت؟

بله دوست خونوادگی ما مجازی یاد گرفته فقط با اینستا گردی چه چیزای قشنگی میدوزه کیف میکنی

البته تلاش دوچندان هم میخواد چون استاد بالا سرت نیس اشتباهاتو بگه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بله دوست خونوادگی ما مجازی یاد گرفته فقط با اینستا گردی چه چیزای قشنگی میدوزه کیف میکنی البته تلاش ...

مرسی عزیزم منم علاقه زیادی دارم ولی هزینه ها بالاست میگم خودم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مجازی  یاد بگیرم

۱.از تو لباسای کمدتون یه ست تمیز کنار هم بچینید و برای لباس یک یا دو تکه توی چشم که واقعا نیاز دارید بخرید مثلا مانتو و شال جدید بگیرید با بقیه چیز ها ست کنید نمیخواد همه رو نو بخرید 

۲.میتونید لباس بدوزید خودتون یا خیاط قیمت مناسب بدوزید به صرفه تره من پارسال و امثال پارچه گرفتم دادم خیاط حداقل ۳۰۰ ۴۰۰ به نفعم شد خیلی هم شیک و مزونی شد 

۳.برای شال میتونید پارچه های مناسب و نازک بخریدمثل( وال اسلپ ) بدوزید و منگوله تور یا خرج کار بهش بزنید مصرفه

۴. پارچه خنک بگیرید که بعد عید هم کاربرد داشته باشه مثل شانتون ولنین 

۵.برای خونتون تغییر دکور بدید چیزهای اضافی رو بریزید بره اگر موکت دارید رو سرامیک جمع کنید،جای فرش ها رو عوض کنید وسیله رنگ و رو رفته دارید خودتون رنگ کنید اگر میشه،حتی دیوار خونه رو هم با این قلتک ها راحت میتونید رنگ کنید ،رنگ های  بی بو که سریع خشک میشه، اگر نیاز داره یا حتی یک دیوار رو یه رنگ ملایم متفاوت بزنید و با تابلو هاو تزینیجات که دارید دیزاین کنید ،از برچسب های چسب دار برای روی اپن و یا کمد و یا تختتون که خط و خش داره و کهنه شده استفاده کنید بچسبونید 

۶.برای خوراک هم اول اصلی ها رو تهیه کنید مثل برنج و مرغ و گوشت و حبوبات و از فروشگاه هایی که آف دارن تهیه کنید ،فروشگاه افق گوشت وارداتی قیمت مناسب میارن،بعد برید سراغ چیزهای غیر ضروری تر و تنقلات 

باز هم اگر جیزی به نظرم رسید نمیگم 

ببخشید طول کشید باید اول می‌نوشتم بعد پست میکردم گوشیم خاموش شد

شما هم از راهکارهاتون بگید