2777
2789

اسم تونو کی انتخاب کرده؟ 

معنی ش چیه؟ 

داستانی داشته انتخاب اسم تون؟   

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر همکار بابام بود مامانم شنید خوشش اومد.خودمم رفتم خونه همکار شوهرم خانومش از اسمم خوشش اومد ...

و این انتقال اسم بین همکارها ادامه دارد...   

بابام اونموقع تو خوزستان برا یکی کار میکرد اسم دخترش ماجده بوده(ماجره اونموقع ۵ ۶ سالش بوده و دختر شیرینی بوده)

میخواست اسم‌منم بزاره ماجده

مادرم عاشق اسم های مذهبی بوده و میخواسته بزاره

معصومه‌ 

بعد بابام‌میره ثبت احوال میگه سودا ولی ثبت احوال قبول نمی‌کنه میگه اسم ترکی هست و فلان(یه سری شل مغز نژاد پرست)

اخرم بابام همینطوری یه چی پرونده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خیلی داستان خاصی نداشت اسمم هاله است قرار بود هومن بشم لحظه آخر دختر شدم😅 مامانم انتخاب کرد

لحظه آخر محاسبات رو به هم ریختی  

مامانم ب بابام گفته اسم من وبزاره حورشید بعد بابام میره  ثبت احوال ب اسم فاطمه میگیره میاد خونه

چقد هم شبیه به هم بودن