2777
2789

چیا میدین که ویتامین بدنشم تامین بشه 

دخترم سه سالشه بنظرتون باید جدا از غذا و میوه اینا شربت یا مکملی چیزی هم بدم بهش؟

تازگیا یکم راه میره میگه پاهام درد میکنه قراره ببرمش دکتر اما خب خیلی نگرانم میگم نکنه پوکی استخوان اینا داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ اشتهاش خوبه.غذا میخوره.میوه میخوره.آبمیوه نیخوره مکمل دیگ نمیخواد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سنجد بهش بده و بادام و گردو..شیر بده مولتی ویتامین من دارم گاهی میدم..غذاش خوبه؟ دخترمنم بدغذاهه ولی همش سرش تویخچاله ببینه چی گیرش میاد بخوره 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

من مکما میدم علاوه بر میوه ک هر روز عصر میدم عاشق سیب وموزو خیار هست چیزی جز این چند نوع میوه نمیخوره خرما هم زورش کنم در طول روز ۴ تا ۵ تا میخوره کشمش هم میریزم تو کاسه کوچیک میزارم کنار دستش بازی بازی یدونه یدونهمیخوره

هیچی بعضی وقتابرا یه چیزایی خیلی گریه میکنه ولی واقعت نمیتونم بخرم براش مجبورم با نون خالی نون گوجه ...

💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭 بمیرم الهی والا الان دیگه هممون اینجوریم من چند ماهه نتونستم گوشت بخرم