2777
2789
عنوان

بچه های ۴ ساله شما هم اینطوری حرف میزنند؟😊😁

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 59 پست
Acation of animals درست نیست؟

Movement of animals هم شنیدم 

عزیزم ببخش رفتم سرچ کنم ک شرمندت نشم مطمئن بشم 

Action هم اره درسته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
Acation of animals درست نیست؟

فکر کردم بین ۳ گزینه یکی رو انتخاب کنیم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم گوگل ترنسلیت ترجمش دقیقه؟

نه نیست عزیزم بیشتر موقع ها

نکن عکس ناف بچتو چرا گذاشتی پاکشون کن استارتر بعدش بهت درخواست دوستی نداد؟

چرا چطور؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
نکن عکس ناف بچتو چرا گذاشتی پاکشون کن استارتر بعدش بهت درخواست دوستی نداد؟

با عکس ناف مگه میخواد چکار کنه؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
درخواست داد بهت؟

اره ولی حرف خاصی نزد.....پست های قبلیش رو دیدم کاربر های دیگه هم گذاشته بودند

درخواست داد بهت؟

دو روزه اومده خصوصی بازم عکس ناف میخواد منم ندادم راستش گفتم فیتیشی چیزی داره از دیشب داره پیام میده یبار گفت متخصص کودکانه یبار گفت احتمال فتق یا مشکلات گوارشی هست الان اول گفت دانشجو پزشکی و در اخر گفت از رو تاپیک یکی دیده درمورد ناف اینم اومده تعیین جنسیت کنه نمیدونم من ک ترسیدم ازش میگفت دستتو بذار رو ناف بچه و .. دیگه حوصله نداشتم حذفش کردم از خصوصی 

دیگه الله اعلم .. 

من نشسته براش فرستادم گفت ایستاده ایستاده فرستادم دوباره اومد پی وی دوباره عکس بده عکست تار بود چ معنی میده ادم انقد پیگیر ناف بچه مردم باشه اخه

اره ولی حرف خاصی نزد.....پست های قبلیش رو دیدم کاربر های دیگه هم گذاشته بودند

نمیدونم دیگه الله اعلم 

من ک ترسیدم از این پیگیری شاید منظوری نداره 

به همه درخواست داده گفتم چرا به بقیه درخواست دادی گفت سوال داشتم ازشون شاید من اشتباه میکنم

دو روزه اومده خصوصی بازم عکس ناف میخواد منم ندادم راستش گفتم فیتیشی چیزی داره از دیشب داره پیام میده ...

اره منم حدس زدم.....ممنون که گفتید.....ولی در کل چون فقط عکس از ناف و شکم هست جای نگرانی نداره.....الهی خدا شفاش بده😅😅😅

نمیدونم دیگه الله اعلم  من ک ترسیدم از این پیگیری شاید منظوری نداره  به همه درخواست داده ...

حدس شما کاملا درسته......آدم مریض خیلی زیاده

ممنون که خواهری کردی و بهم گفتی ......تشکر