2777
2789
عنوان

بچه های ۴ ساله شما هم اینطوری حرف میزنند؟😊😁

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم دقیقا همینجوریه 😅 فکر میکنم مربوط به سنشونه بزرگ بشن درست میشه

مثلا میگه فردا صبح که هوا تاریک شد بریم پارک😆

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
من اینجوری حرف میزنم ۲۵ سالمه

🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝🤪🤪🤪

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه بابا نگران نباش.خیلی بامزه هستن بچه های اینجوری.منم اینقد دوس دارم‌بچه هام‌اشتباه‌تلفظ کنن  دخترم کلاس اوله تا قبل مدرسه به فرش میگف شرف.من کیف میکردم  حالا من هنوز جلوش میگم شرف میگه نه مامان بگو فرش.ناراحت شدم که درستشو یاد گرفته  

پسر من میگه بعدا مگه من مسواک نزدم؟   منظورش قبلا هست😄

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مثلا میگه فردا صبح که هوا تاریک شد بریم پارک😆

دقیقا پسر منم همینجوریه کلی بهش میخندم 😂

مثلا میگه دیشب بریم بازار 

یا میخواد بگه شربت و قبل خواب میخورم میگه شربتمو بعد خواب میخورم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

اه......پس همه همینطوری هستند.....آخه دختر بزرگم اینطوری نبود تجربه نداشتم😅😅😅

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

دخترمن میخواست بگه پام درد میکنه، میگفت پاتَم درد میکنه ، به یخچال میگفت یچّقال، به یخ میگفت قَخ، ،،، ترکای سمت ما به بالش میگفتن یاسُق برادرزاده ی من به یاسُق میگفت شاتُق،

نه بابا نگران نباش.خیلی بامزه هستن بچه های اینجوری.منم اینقد دوس دارم‌بچه هام‌اشتباه‌تلفظ کنن   ...

دقیقا منم خیلی وقتا کلمه هارو یه جور بامزه میگه اونروز شوهرم میگه براش درستشو تلفظ کن یاد بگیره 

من میگم چکارش داری بزار بگه من لذت میبرم خودش بزرگ میشه یاد میگیره😄

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤