2777
2789

سلام 

دو تا سوال دارم 

۱_ دکتر شیما محیطی ،دکتر خوبیه ؟؟؟؟؟

۲_من فقط تشکیل پرونده دادم و یه ویزیتی انجام دادن و گفتن کم کاری تیروئید دارم

حالا باید تکرار میکردم آزمایش رو

تکرار کردم و حالا جواب آزمایش دستمه ولی شهرستانم و تا اونجا هفت ، هشت ساعت راهه و خیلی برام سخته برای یه آزمایش تیروئید تا اونجا برم 

آیا نمیشه تلفنی درتماس باشم عددش بگم و بگه مرحله بعدی چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

تلفنی و یا اینترنتی نمیشه با دکتر در تماس بود ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس بگیرید با هاشون و شرایطتون بگید پرونده تون نگاه میکنن و میگن چیکار کنید..ماماهاشون راهنمایی میک ...

انقدر شلوغه که جواب تلفن نمیدن چه برسه غیرحضوری آزمایش تفسیر کنن😢

ویزیت تلفنی و اینترنتی که نداره ولی شهر خودتون ویزیت شو اگه دکترت تایید کرد باید آی وی اف یا آی یو آ ...

بهترین دکتر شهر خودم تحت نظر بودم ، گفت که لوله ت کیپه و باید بریم لاپاراسکوپی ت کنم 

رفتم رویان تشکیل پرونده دادم و ویزیت اول نگا عکس رنگی و آزمایش و اینا کرد و گفت لوله ها کاملا بازه و مشکلی نداری 

فقط کم کاری تیروئید داری 

آزمایش رو تکرار کن و بیار برام دارو بدم 

حرفهای دکتر خودمو رد کرد 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

بهترین دکتر شهر خودم تحت نظر بودم ، گفت که لوله ت کیپه و باید بریم لاپاراسکوپی ت کنم  رفتم روی ...

رویان تخصصیه و تشخیصش معتبر تره اگه دکتر غدد خوب شهرتون هست دیگه نیازی نیست بیای رویان داروی تیروئید رو دکتر غدد یا عمومی هم میتونه بده

دکتر شهر خودتون حاذق هست؟ یعنی تشخیصش دقیقه؟ 

برای من ک تشخیصش درست نبود !

فوق تخصصه 

ولی توی گزارش عکس رنگی مم نوشته لوله ها بازن و چسبندگی وجود ندارد

ولی دکتر من می‌گفت نه اشتباه می‌کنه ، لوله ت کیپه