2777
2789
عنوان

همش دعوا دعوا دعوا

406 بازدید | 7 پست

شیش ماهه عروسی کردم قبل عروسی فکر میکردم زندگیم خیلی شاد میشه

اما الان زندگیم اون چیزی نیست ک میخواستم

سرمسائل کوچیک دعوامون میشه گاهی هرروزززز

شوهرمم ی اخلاقی داره کش میده ی قضیه رو

منو مقصر میکنه تو دعوا و همش میگه تو بلد نیستی حرف بزنی رفتار کنی

حس میکنم زندگیم در خطره

بیاید از تجربه هاتون بگید چطوری باید باهاش رفتار کنم؟میگه من هرکاری کنم تو نمیبینی 

یکم راهنمایی کنید

میگن دعوا اول زندگی عادیه؟واقعا درسته؟!

من خودم هنوز سر خونمونم نرفتم ولی خیلی شنیدم که وقتی زیر یه سقف میرن اوایل کلی دعوا هست 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

راستش ماهم پنج شیش ماه اول عروسیمون خیلی بحث داشتیم

در صورتی ک یک سال ک عقد بودیم خیلی عالی بودیم

اما بعداز چند ماه دیگ روال افتادیم و ردیف شدیم نه سال از ازدواجون میگذره

و دیگ بحث خاصی نداشتیم ک من از زندگی زده بشم

بلکه هر روز بیشتر از دیروز عاشق همسرمو زندگیم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ، کاملا عادیه ، تا یک سال دعوا داشتیم ما هم 

باید مطابق خواسته ی هم برخورد کنید تا کم کم بشه عادتتون 

و زندگیتون شیرین باشه همیشه 

این بار ک دعواتون شده سر هرچیزی ب خاطر بسپار و دفعه ی بعدی نزار این دعوا و این مشکل باز ب وجود بیاد 

منم ۵ ساله از ازدواجم میگذره ۲ سال اول  همش دعوا و گریه با اینکه انتخاب همدیگه بودیم و همدیگه رو خیلی دوس داشتیم یه روز تو برنامه سروش گشت میزدم یه کانال روانشناسی زنوشویی بود خدا خیرش بده کارشناس خوبی داشت میگف هر موقه دعواتون شد به هییییچ کسی دعواتونو نگید بدهمدیگه رو جلوی دیگران نگید مساعل رو حل کنید، مگر اینکه لازم باشه فقطططط به یه بزرگتر بگید اگه مشکلتون جدی بود منم چن بار امتحان کردم خیییلی خوب بود الان کلا عادت کردیم منو شوهرم که مشکلات و دعوامونو به هیچ کس نمیگیم اصلا حتی به خواهرمم نمیگم خدارو شکر مشکلاتمون حل شد. شما هم سعی کن یا برین مشاور یا اینکه تو همین برنامه ها یه کانال روانشناسی پیدا کنید خیلی کمکتون میکنه.

عزیزم سعی کنین شما و همسرت زیاد خانواده من خانواده تو نکنین سعی کن با خانوادش دوست بشی و احترام بزاری تا همسرت هم جرات نکنه به خودت و خانوادت بی احترامی کنه.اینکه با خانوادش رابطه خوبی داشته باشم به زندگیم خیلی کمک کرده باعث شده همسرم هم به خودم و خانوادم خیلی احترام بزاره