2777
2789
عنوان

عدد بتا

340 بازدید | 12 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من یک سال و نیم اقدام هستم عید یه بارداری پوچ داشتم

این ماه خداروشکر باردار شدم امروز موعدم بود آزمایش دادم عددش ۷۲۶

خوبه؟؟

برام دعا کنید خواهشا🥲🥲

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

چندروز بعد موعد رفتی؟مبارکت باشه عزیزم زیاد درگیر بتا نباش خودمم خیلی حساس بودم تا اینکه فهمیدم چند نفر نزدیکان خیلی بتاشون پاین بود و خداروشکر بچه هاشون صحیح و سلامتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنبلی داشتی چ دارویی خوردی؟؟؟

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چندروز بعد موعد رفتی؟مبارکت باشه عزیزم زیاد درگیر بتا نباش خودمم خیلی حساس بودم تا اینکه فهمیدم چند ...

قربونت عزیزم😍 امروز بود موعدم.

آخه من سابقه ی سقط بارداری پوچ دارم خیلی استرسی میشم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
تبربک میگم عزیزم.قبل موعدت چه علائمی داشتی؟

قربونت عزیزم.

هیچی والا ماه های قبل بیشتر علائم داستم

تنبلی داشتی چ دارویی خوردی؟؟؟

دکتر بهم گفت این ماه پریود شدم آزمایش بدم بررسی کنه که خداروشکر پریود نشدم

قربونت عزیزم😍 امروز بود موعدم. آخه من سابقه ی سقط بارداری پوچ دارم خیلی استرسی میشم

امروز بود؟امروز بوده که عالیه عزیزم اصلا نگران نباش اونا رو بذار کنار انشالله که این یکی رو بسلامتی و دل خوش بغل میگیری ترس به دلت راه نده برای منم دعا کن برم صدای قلب کوچولوم رو بشنوم و سالم بغلش بگیرم

عزیزم تو یکی از تاپیکا گفتین بلغمی مزاج هستین و دارو خوردین؟ علایمتون چی بود ؟ درس شدین با داور و طب سنتی؟

من رماتیسم گرفتم . بلغمی مزاج شدم انگار یک اینطوری همه جام ورم کرده 😣😣😣